Търси

Елеазар Хараш ще изнесе днес във Велико Търново лекция на тема 'Важните неща в живота'

28.07.2017 г.
1766
1
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Елеазар Хараш ще изнесе днес във Велико Търново лекция на тема 'Важните неща в живота'. Събитието е с начален час 20.00ч. Лекцията ще продължи около 30 мин., след което присъстващите ще имат възможността да задават своите въпроси на духовния напътственик и писател Елеазар Хараш. Мястото на събитието е: на площадката пред Държавна художествена галерия "Борис Денев" (до паметника "Конете") след Стамболовия мост. "Дълбоко в сърцето на човек е записано, че е важен Бог и Истината и правилността на нещата. Там, където няма Бог, работите са винаги оплетени."

"Христос ще се роди вътре в светлите мисли, в благородните чувства и чисти постъпки на човека, като Светлина. Няма вече физическо идване. Учителя казва : Един път дойде, и Той видя хората как Го "обичат". 

"Посланието на Христос е ясно: Реализирай Бог в Себе Си! Тук няма църкви, няма свещи, няма тамяни, няма религия. Христос не е палил свещи, не се е занимавал с церемонии - Той живее правилен живот в Бога." 
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш е един от най-дълбоките духовни напътственици на нашето съвремие. Писател и издател на множество книги в областта на духовното развитие, себепознанието, езотериката и Пътят към Истината.

Елеазар Хараш е получил своето духовно име от Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), а светското му име е Петьо Йорданов. Живее във Варна, а от 90-те години до днес изнася лекции и семинари сред обществеността, с основен акцент - търсенето на Бог, Истината, Мъдростта. За Елеазар Хараш Бог е по-дълбок от реалността, а щастието е наказание и погрешна цел.

Елеазар Хараш издава на български език книгите по именития белгийски драматург и мистик от 19-и век - Морис Метерлинк. Изследовател на Египетската цивилизация, изследовател на древните народи на Атлантида, както и на животът и историята на инидианските племена. Най-много книги обаче издава по словото на Учителя Петър Дънов.
Коментари 1
  • platttonnn
    03.08.2017 г. 18:09
    https://web.facebook.com/karlgystavyung/

Коментари:

Спонсори на Портал 12