Елеазар Хараш ще изнесе днес лекция във Велико Търново

18.08.2018 г.
7985
Добавена от: Борислав Борисов
Елеазар Хараш ще изнесе днес 18-и Август, лекция във Велико Търново. Събитието ще се проведе от 20.00ч на площадката пред "Конниците", след Стамболовия мост (ул.Александър Стамболийски).
Темата тази година ще бъде продължение на лекцията от миналата година в старата столица, а именно: Важните неща в живота - по-надълбоко.
Събитието е свободно, без резервация на места, екипът на Портал12 сме осигурили около 100 стола, останалите гости ще са правостоящи. Лекцията ще продължи около 30 мин., след което гостите ще могат да зададат пред публиката своите въпроси. Време за кратки срещи с Елеазар, ще има след задаването на въпросите.
След събитието, книжарница Портал12, която се намира в близост - ул.Ал.Стамболийски 11, ще работи до полунощ - с цел срещи с приятели на Портал12 и обмяна на енергии между търсачите на Истината.
За повече информация: 0877 12 77 12 
 
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12