Търси

Елеазар Хараш: За да разбереш Истината е необходимо Божествено Откровение (ВИДЕО)

04.07.2018 г.
8792
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Представяме ви лекцията на Елеазар Хараш, изнесена на 03.07.2018 във Варна. Продължителността на споделеното Слово е с 20 минути повече от обичайната продължителност на лекциите до момента. Елеазар Хараш засяга дълбоки теми за важните неща в живота, като към края на лекцията открехва завесата и за Смисъла на човешкия живот.

"За Пробуденият Истината е тук на Земята"
"Ако ученикът не държи на чистотата и Истината, Учителят е излишен"
"Грешката на религията е, че тя търси вярата и се проваля. Важна е Истината и дълбинното доверие в Бога. Когато си във вярата, това не пречи да си в невежеството"
"Ако ти си вярващ а не си истинен, това означава, че си нечист. Такива хора никога нямат път към Бога"
"Това Божествено учение е лично и изисква лично приложение"
"Ако не уредите Божиите работи при вас, никакви работи не може да уредите"
"Всички мисли са същества, които искат да се реализират"
"Всяка болест започва с погрешно избраният път"
"Ако енергията не ви достига, означава, че не сте открили своя път"
"Всеки сам трябва да открие своята мисия, тя е там, от Древността"
"Неразумните желания винаги ще наказват човека"
"Щастието е астрално явление, блаженството е духовно"
* очаквайте пълния текст от лекцията
ВИЖТЕ ВИДЕО:
 
1
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността ( анализатор в B2 Security - противодействие на трафика на хора, антитероризъм, продоволствена сигурност, регионално развитие и политки на Балканите), основател на Асоциация на българските села и аграрна медийна група, чрез които работи в направлението за възраждане на българските села и селско стопанство - по природосъобразен и устойчив начин.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш е един от най-дълбоките духовни напътственици на нашето съвремие. Писател и издател на множество книги в областта на духовното развитие, себепознанието, езотериката и Пътят към Истината.

Елеазар Хараш е получил своето духовно име от Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), а светското му име е Петьо Йорданов. Живее във Варна, а от 90-те години до днес изнася лекции и семинари сред обществеността, с основен акцент - търсенето на Бог, Истината, Мъдростта. За Елеазар Хараш Бог е по-дълбок от реалността, а щастието е наказание и погрешна цел.

Елеазар Хараш издава на български език книгите по именития белгийски драматург и мистик от 19-и век - Морис Метерлинк. Изследовател на Египетската цивилизация, изследовател на древните народи на Атлантида, както и на животът и историята на инидианските племена. Най-много книги обаче издава по словото на Учителя Петър Дънов.
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12