Елеазар Хараш: Сфинксът и голямата пирамида слизат в Египет като ново начало (ВИДЕО)

07.04.2017 г.
2198
Добавена от: Портал12
Египет показва, че нашият свят е много по-тайнствено място, отколкото изглежда. Египет символизира вечността, в Египет говори вечността. Ще ви говоря за другият Египет – скритият Египет. След като Потопът е погубил всичко, избраните се скрили на едно място, което се нарича Сур Меду – означава магическо място и след време това място станало място храм.

В началото на Новото време това място е Сфинксът, наречен още Пазителят. Това място отново както и в Атлантида било наречено първото време, т.е. "зеп тепи" на египетски. Зеп тепи или първият период е онова, което е започнало като начало още в самата древност в расата на бархешадите – боговете и което продължава да се пренася. Първото време е върховна тайна. Това е остатък от един велик свят, който е бил частично в Атлантида и в Египет, но най-вече преди тях. Но след като се е случила вселенската война този древен свят на боговете се е скрил и е съхранил своята тайна като е оставил само нещо от своите следи и в Атлантида, и в Египет като най-вече целта е била при създаването на най-древната слънчева раса, т.е. расата на боговете. Нещото, което е съществувало в дълбоката древност и нещото, което боговете са съхранили в жреците и те го дарявали само на избраните, които се завръщали в своя таен произход и отново ставали богове. Този първи период символизира тайната родина на човека. Тук е мястото на неизменните на Бога. Хората-богове само те имали право да се завръщат в абсолютната родина, т.нар. Безкраят. Тази древна родина била съставена от Господари на Светлината. Тези древни богоре-хора са родили много същества като себе си – хора богове и са ги направили велики строители на цивилизации.

Това са цивилизации, които никога не изчезват – идват и се скриват, никога няма разрушение там. Чисто духовни и чисто божествени цивилизации. Тези велики богове и същества не само са раждали богове и достойни хора, но те са слизали близо до тях и заедно са освещавали храмове. Те са създали Озирис, Тот, Изида, сфинкса, пирамидите. Те са обучавали жреците на своята култура. Те са обучавали жреците на тайните древни свещени езици. Древните не просто са строители, а богове-строители. Те са божествено мъдри и са ги наричали още предци. В някои храмове на Египет са ги наричали старейшини, но идеята е една и съща.

Мъдрите текстове на пирамидите са съставени от хелиополски жреци. За Хелиопол се знае, че е съществувал преди създаването на Земята. Въобще всичко първо съществува горе и после се пренася. Това е идея преди Земята и затова древния Тот казва: „Египет е образ на небесата“. Сфинксът и голямата пирамида слизат в Египет като ново начало на древния свят, т.е. древният свят се пренася. Това е възкресяване на един предишен свят на боговете. Боговете наистина са живели на тази свещена Земя и са ходили по тези свещени земи и тези свещени места са техни следи, напоени са от тяхната аура. Ще обясня – това са древни места, а не приятни места. Приятните места са създадени от ангели и напреднали същества, а тези места, за които говоря са нито приятни, нито даже свещени. Те са древни. Има голяма разлика между свещената любов и древната любов.  

Свързани публикации

15.08.2016 г.
91231

Археолози откриха на дъното на океана невероятни артефакти от Египетската цивилизация (СНИМКИ)

Градът датира от около 6-и век преди Христа и притежава някои от най-красивите артефакти, които бихте могли да си представите. Грандиозни статуи на богове и богини, издълбани от червен гранит, съкровища от злато и редки камъни, сложни храмове и огромни стечки.
29.06.2016 г.
11136

Пирамидите в Босна стимулират духовните сетива и активират здравето на човек (ИНТЕРВЮ)

Чрез георадар открихме, че вътре в тези блокове има кварцови кристали. А под тези блокове има потоци от подземни води. Знаем, че когато водата се движи, тя освобождава енергия. Тази енергия се удря в кварцовия кристал и го активира. Той е обграден от керамика, която резонира и това резониране генерира електро-магнетични полета, обясни Д-р Османагич
08.01.2017 г.
28522

Бинарен анализ показва връзката между Египет и извънземни цивилизации

Изглежда, символиката - триъгълник / пирамида е нещо, което е добре известно на окултните и мистични общества, тъй като се забелязва в древни книги от всички краища на Света. Теорията на "свещената геометрия" твърди, че вселената (или Бог) има геометричен код или език, и така мистериите с присъствието на тези символи тепърва ще продължат
13.10.2016 г.
8687

Учени разкриват мистериозна връзка между пирамидите в Египет и пирамидата на планетата Церера

Наскоро мисията Dawn на НАСА най-накрая влезе в орбитата на Церера. Само една от най-мистериозните констатации беше пирамида върху повърхността на планетата, висока три мили. НАСА няма обяснение за това как се е озовала там и защо изобщо съществува
03.06.2016 г.
13809

Камата от гробницата на Тутанкамон се оказа с извънземен произход!

Една от изящно изработените ками, открити в гробницата на Тутанкамон от археолога Хауърд Картър през 1925 г. отдавна озадачава изследователите, тъй като желязото не е било твърде разпространено в древен Египет. Освен това, острието не ръждясва въпреки времето и климатичните фактори.
29.01.2017 г.
11582

Каква е връзката между Тангра, Амон Ра, Мадара, Исара ? (ВИДЕО)

Всички звезди на земята се смятат за синове на Тангра, т.е. за универсално възпроизводство на самата централна звезда и се наричат Амон-Ра. Така още Египет, който го е възприел още от траките това знание, слънцето се нарича Амон Ра. Така обаче центъра на планетата, където е възможно да започне биологично развитие, се нарича Мада-Ра
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай