Елеазар Хараш: Паразитите имат за цел да завладяват съзнанието на човека (ВИДЕО)

09.12.2017 г.
78361
Добавена от: Борислав Борисов
Днешната култура е един голям паразит. Тук въобще не става въпрос за критика, а за различаване. Кризата на съзнанието - това също е сбор от паразити. В този свят, едно над 80-90% има криза на съзнанието. Паразитите са навсякъде - в ума, в съзнанието, в образованието, политиката, религията, т.нар.”окултисти”, т.нар. “бяло братство”, навсякъде… Паразитите не признават кой какъв е, а има ли слабости.

Паразитите са навлезли във волята на човека, в неговите погрешни цели и желания. Паразитите са физически и духовни. По-опасните са духовните, като по-скрити, но къде са главните им входове? Те са влезли в думите. От там започва голямата борба на човека. Затова се иска голям контрол. От думите започва най-голямото падение и развала. Един човек с развалени думи - това се знае вече, че работят паразити, подготвят го за болести и те могат така да се настанят, че самият човек да стане паразит.

Паразитите действат с внушения. Подтикват към най-различни склонности. Като цяло те въртят кормилото на живота на човека - на земните, на полу-духовните, на полу-религиозните, и въобще религиозните...а също и на окултистите.

Психическите паразити се предават най-вече чрез разговори и общувания. Заживее ли един паразит в човека, той вече си има вътре в човека свой собствен живот и стил. Някой път мислиш, че говориш с човека...гласа е на човека, обаче....(говори паразита). Това все още е частично обсебване. Най-лошото е, когато паразита изцяло поеме ръководството над ума на човека и тука вече човека няма думата.

Ако човек разбере това, което говори, той много ще подобри и ще възвиси живота и думите си…, и Чистия си път. Но той трябва да е търсач на Истината и много мълчалив, за да пази думите. Ако хората не разберат дълбоко как действат паразитите, те не могат да променят живота си и ще вървят към все по-дълбока обреченост.

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО ПО ТЕМАТА:

 
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай