Търси

Елеазар Хараш: Не е достатъчно да обичаш, трябва да станеш Любов (ВИДЕО)

04.03.2017 г.
5452
1
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Дълбокото чувство в човек - винаги е вярно

Бог е в случайностите, в детайлите, в тънкостта на нещата

Бог е Любов при всички условия, а не само при някои условия

Откровението за Бог е главната цел в живота. Който Го е познал, не може да мрази, не може да критикува, не може да завижда, не може да твори зло

Никой не може да се освободи от погледа на Бога

Не е достатъчно да обичаш, трябва да станеш Любов

Раят и Адът са състояние на съзнанието. И двете са беди. Трябва да търсим царството Божие.

Бог е въпрос на Любов и смиреномъдрие

Ако познаваш Бог, не можеш да бъдеш обикновен човек

Истинският човек никога не е авторитет и не е показен

Щастието е наказание и погрешна цел. Целта е Бог и Истината

Едно от най-жалките неща в света е щастливия човек, докато блаженият човек - той изпълнява Волята на Бога, той има пълнота, той има разум, той не застоява в щастието

В Чистотата между душите е Бог

Колкото по-голям е ароматът на едно цвете, толкова по-висша йерархия същества работят в него

Доброто е явният Бог, злото е скритият Бог - все е Бог

Най-големият смутител в Света е Истината...


ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО:
 
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността ( анализатор в B2 Security - противодействие на трафика на хора, антитероризъм, продоволствена сигурност, регионално развитие и политки на Балканите), основател на Асоциация на българските села и аграрна медийна група, чрез които работи в направлението за възраждане на българските села и селско стопанство - по природосъобразен и устойчив начин.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш е един от най-дълбоките духовни напътственици на нашето съвремие. Писател и издател на множество книги в областта на духовното развитие, себепознанието, езотериката и Пътят към Истината.

Елеазар Хараш е получил своето духовно име от Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), а светското му име е Петьо Йорданов. Живее във Варна, а от 90-те години до днес изнася лекции и семинари сред обществеността, с основен акцент - търсенето на Бог, Истината, Мъдростта. За Елеазар Хараш Бог е по-дълбок от реалността, а щастието е наказание и погрешна цел.

Елеазар Хараш издава на български език книгите по именития белгийски драматург и мистик от 19-и век - Морис Метерлинк. Изследовател на Египетската цивилизация, изследовател на древните народи на Атлантида, както и на животът и историята на инидианските племена. Най-много книги обаче издава по словото на Учителя Петър Дънов.
Коментари 1
  • Велислава Кръстева
    20.07.2017 г. 09:58
    ВЕЛИИИИК :N:N:N:N:N:N

Коментари:

Спонсори на Портал 12