Елеазар Хараш: Излъчващата Любов е най-действащата целебна Сила (ВИДЕО)

22.11.2020 г.
10205
Добавена от: Борислав Борисов
2 коментара
Не е трудно да лекуваш човека: достатъчно е да го обгърнеш с Любовта си и да проникнеш в него. Тогава болестта, която е живо същество, ще усети тази Любов и ще отстъпи.

Превърни болния в нещо много важно за тебе и пусни Любовта си да тече към него. Забравѝ останалия свят и изпращай лъчите на Любовта си върху болния. 

Вие знаете: когато човек е болен, кого иска да види? Този, който най-много обича. Може да иска малко и лекаря да види, и някои други, но най-много иска да види човека на Любовта - защото там тайно тече тази енергия, която отвътре го въздига.

Силата, която лекува, това е Любящата Сила в тебе. Излъчващата Любов е най-действащата целебна Сила. Това, което прониква във всичко, е Любовта; лъчите ѝ не признават прегради.

Болестта е маскиран дух, който бяга от любящата сила. Дълбокото любящо чувство винаги тече като Чист поток, като Чиста радост. Истинската Любов е преливане на Чиста Вода от единия в другия човек.

Който може да се потопи в себе си, по-лесно се лекува от болестта. Болестта е грабител. Ако можеш да се потапяш навътре, да търсиш Източника си, и тя ще научи някои уроци, и ти ще научиш.

Винаги търсѝ вътрешното лечение, а отвън - каквото дойде. (Направѝ най-дълбокото вътрешно; а отвън също е допустим някой път лекар - някой път не е допустим.)

Всяка жестока душа се разболява винаги много тежко, защото тя губи Съюзниците си. Съюзникът е крепител на жизнената сила. Който има Любов към една болна душа, може да събуди нейния Съюзник и да я възкреси. Любовта е винаги действаща Сила. Обгърнеш ли болестта с Любов, тя започва да изчезва. Лош знак е мястото, където Любовта не може да влезе. Трябва така да обгърнеш болестта, че тя да заблести като Слънце.

Съедини се със Съюзника си!


Който може да е много неща: например лечебно слово - което е казал Учителя: "Ще оздравея!" Прости думи: повтаряй ги хиляди и милиони пъти и не питай, не разговаряй. Не питай: "Защо?" Повтаряй!

Думите са живи същества. Съюзникът може да е предмет или символ, може да е пирамида, може да е символ ОМ, може да е Феникс, каквото и да е.., любимо животно: от него тече помощ; може да е птица...Действай с постоянство!

Мярката в храненето също определя притока на жизнените сили. Малкото храна дава повече енергия.

Който желае да се поправи наистина, той може да вярва в своето Изцеление.


Елеазар Хараш
из лекция държана на 1-и Май 2018-а година.

Формула за здравето:
"Господи, научи ме да придобия мекота"


ВИЖТЕ ВИДЕОТО:


 
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...
Коментари: 2

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12