Търси

Елеазар Хараш: Болестите показват, че Бог иска да се завърнеш (ИНТЕРВЮ)

17.03.2018 г.
35844
1
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Правилните действия - от там започва изцеляването!
Самият ад, в т.ч. и болестите означават падение в словото, падение в мисленето, това е грехопадението.
Здраве, означава цялост - ум, дух, сърце и воля в една посока - съзнателно към Бога.
Човекът на истинското знание и здравето има няколко белега - лек, течащ, ефирен; енергиите му са освободени.
За да си здрав трябва да разбираш изречените думи.
Здравето също може да поразява човека ако неразумно ползваш енергията.
Болестта има какво да даде на разумния и какво да отнеме на безумния.
Храната е вторична енергия на любовта.
Здравето в духовен смисъл означава натрупана чистота.
Истинските витамини са: Истина, Съвест, Правилно поведение, Свещен дълг, Спокойствие, Любов, Ненасилие. Приемете ги и ще оздравеете!
 
*** Очаквайте пълен текст от видеото
Във видеото биват засегнати много въпроси свързани със здравето, включително начинът на хранене, мислене, лечението с билки, тежките болести и смъртта при децата, посяването на здравето и болестите, влиянието на музиката, засмисълът на Бога във всичко, храненето със символи!!! и мн.др:
 
 
1
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността ( анализатор в B2 Security - противодействие на трафика на хора, антитероризъм, продоволствена сигурност, регионално развитие и политки на Балканите), основател на Асоциация на българските села и аграрна медийна група, чрез които работи в направлението за възраждане на българските села и селско стопанство - по природосъобразен и устойчив начин.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш е един от най-дълбоките духовни напътственици на нашето съвремие. Писател и издател на множество книги в областта на духовното развитие, себепознанието, езотериката и Пътят към Истината.

Елеазар Хараш е получил своето духовно име от Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), а светското му име е Петьо Йорданов. Живее във Варна, а от 90-те години до днес изнася лекции и семинари сред обществеността, с основен акцент - търсенето на Бог, Истината, Мъдростта. За Елеазар Хараш Бог е по-дълбок от реалността, а щастието е наказание и погрешна цел.

Елеазар Хараш издава на български език книгите по именития белгийски драматург и мистик от 19-и век - Морис Метерлинк. Изследовател на Египетската цивилизация, изследовател на древните народи на Атлантида, както и на животът и историята на инидианските племена. Най-много книги обаче издава по словото на Учителя Петър Дънов.
Коментари 1
  • Марияна Банкова
    08.06.2020 г. 11:42
    Към Борислав Борисов - Можете ли да помолите г-х Хараш да направи лексия по Закона на Единия /Low of the one/?

Коментари:

Спонсори на Портал 12