Елеазар: Душата се успокоява, когато постигне връзка с Духа (ВИДЕО)

03.04.2020 г.
14726
Добавена от: Борислав Борисов
Когато човек разбере нещата, той се успокоява - разбирането на нещата дава спокойствие. Искам да знаете, че няма спокойствие, докато човек не оправи живота си.

Има думи, в които Духът е вложил елемента успокояване, а в други е вложил своята светлина - има думи, които светят. Когато тези думи проникнат във вас, те стават ваша защита.

Господи, нека моето спокойствие да бъде като океан без вълни, за да се оглеждаш в мен.

Казвам: Контролът на словото е решаващ за спокойствието. 

Спокойствието се справя с енергията на всяко зло и всяка опасност - злото чувства трептенията на спокойствието, което всъщност е Огнена сила. Злото се разлага в спокойствието. Силат ана спокойствието, това е силата на Духа.

За да си спокоен, трябва да си извън материалното съзнание. Поставете всички зли духове в сферата на спокойствието, т.е. в сферата на Висшия свят. Когато тревожните духове попаднат в сферата на спокойствието, те се преобразяват...

Тревогите обсебват всичко нечисто. В чистия живот те са слаби - спокойствието ги поразява. Спокойствието е недостъпен свят за грешните хора...Само чистият и разумен живот се благославя със спокойствие.

Спокойствието значи да се съобразваш с Духа, а не с ума. Всички, които се тревожат трябва да разберат падението си от Словото и от неговите Вечни и неизменни принципи. Тревожене значи разрушаване...Всичко, което е извън Вечните и неизменни принципи на Духа, се разрушава. 

Спокойствието в теб, това е Духът, който ти помага да трансформираш злото. Спокойствие значи да победиш непостоянството, а непостоянството това е умът. Спокойствието е плод на много усилия на волята.

Науките и религиите са път, а Любовта, търпението, чистотата, спокойствието са същност...

 
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...

Спонсори на Портал12