Елеазар: Безупречността е великото учение за всички времена

03.12.2018 г.
12206
Добавена от: Борислав Борисов
Вселената съществува вътре в нас, но ние можем да я преодолеем (като ограничение) и милиони толтеки са я преодоляли през Процепа, което е най-високото учение за всички времена за всички народи - това е Атлантското учение. Защото чрез безупречност ние се завръщаме в Тайната на Бога. Няма друга пътека! Тука няма...връзки, няма подкупи, няма пари, няма "доброта", с която да се завърнеш. Това е великото учение за всички времена!

Сегашните училища, университети - влизаш с 1 дявол в главата, излизаш с 10 - не си започнал още истинския живот. 

Имаш диплома - нямаш характер. Което означава, че въобще не говорим за училища. Няма училища!
Някога в килийните училища е имало нещо много красиво, защото учителят е бил нещо като баща и в това приятелство можеш да предадеш дълбоките истини, доколкото ти е нивото.
В древен Египет казват: Образованието трябва лично да го избереш. Не зависи от училища, от дипломи. Ти лично трябва да решиш да избереш образованието - ОБРАЗ на Бога, оттам идва думата; думата КУЛТУРА идва от култ към слънцето (РА) - Слънцето е скрито лице на Бога. Трябва така да ги избереш - тази безупречност, това себеразвитие, за да можеш след време някога, да станеш истински образован човек, а не това, което Учителя го нарича "ученото невежество".
Този избор е лично дело, не зависи от училища, не зависи от дипломи, заради това като го избереш, след време Бог ще се слее с теб, защото и Той ще те избере - то е взаимно. Той ги е вродил в теб нещата, но ти трябва да ги разгърнеш. Той ти е дал ум, сърце, воля, душа и дух.
 
Елеазар Хараш из интервю за Атлантида
 
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12