Търси

Екипът на Портал12 оцени изпратените за конкурса най-интересни лични свръхестествени истории

25.07.2017 г.
1793
1
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Екипът на Портал12 оцени изпратените за конкурса най-интересни и показателни лични свръхестествени истории. Благодарим на всички, които ни изпратиха своите текстове. В следващите дни ще публикуваме най-интересните. Вашите писма по повод самият конкурс ни дадоха и една нова идея: да създадем специална категория в Портал12, където всеки докоснал се до някаква свръхестествена опитност - да може да сподели. Това ще стане при старта на новия Портал12, което сме планували за през Август. 

И така, 

1 - място : Книги на стойност 150 лв. + арт изделие от книжарница Портал12 - Гергана Т. с трите истории "За циганката, за смъртта на познат, за заръката на една баба и тайната мистерия с една свещ и иконата на Св.Мина"

2 - място : Книги на стойност 80 лв. от книжарница Портал12 - Ваня Ангелова - за историята "Ангелът" и сънят за починалия баща, чиято душа влиза временно в пчела 

3 - място : Книги на стойност 50 лв. от книжарница Портал12 - Галина Петрова - за историята с мистерийните и странни лица и образи върху иконата на Преподобна Стойна

- допълнително, Портал12, ще изпрати книги - поощрителни подаръци на:

* Диян Дачев - за историята с неговия дядо и ангелът, който го изпраща, за да го спаси от удавяне

* Христина Маркова - за разказът за отделяне от тялото - връзката с Бог и силата на вярата и смирението - "Моето Коледно чудо"

В следващите дни ще публикуваме историите, Благодарим на всички за изпратените текстове!
Коментари 1
  • Vania Angelova
    25.07.2017 г. 14:21
    Благодаря!:)

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12