Търси

Духовен поход-семинар разкрива силните енергийни места в Родопите

30.08.2016 г.
2592
7
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
От 17-и до 24-и Септември 2016 ще се проведе поход-семинар под надслов "В едно с природата". Инициативата ще покаже връзката между 7 изключително силни духовни центъра. Походът ще премине през Инкая, Белинташ, Кръстова гора, Караджов камък, светилището до Аква тепе, с единствена по рода си медитационна камера, връх Свобода (текето на Йенихан баба) и ще завърши върху купола на връх Преображение.

По време на пътешествието фокус ще бъде повече върху зримото – непознато. Всеки ден ще се говори за ботаника, зоология, геология, астрономия, история и етнография в увлекателен стил. Ще бъде разучено влиянието на всички природни фактори върху човешкото здраве, техните същност и взаимодействие. Вървейки, участниците ще имат възможността да се възползват от заобикалящата  среда – вода, слънце, въздух и лечебни растения. Ще бъде обърнато внимание на принципите на здравословно хранене, без да ставаме жертва на модерни или отминали теории. Желаещите дори ще имат възможността да практикуват здравословно хранене.

" Ежедневните преходи  в забавен, хайдушки (без бързане) стил, ще бъдат изпълнени с опознаване на околния свят. Ще научите имената на растения и как лесно може да ги използвате, за да поддържате и подобрявате Вашето здраве. Ще откриете мястото на всяко създание в екосистемата редом до нашето. Ще научите много за сложните взаимовръзки между елементите на така красивия заобикалящ ни свят. Ще опознаете по-дълбоко тази невероятна планина. Ще придобиете практически знания и опит за нови приключения под открито небе. Ще потърсим мястото си сред безкрая на Вселената, заради смисъла на пребиваването ни тук. Ще дискутираме различни теми засягащи общуването на човека с природата и останалите хора. Ще обсъждаме възможностите за разрешаване на „нерешимите“ ни проблеми…", споделя пред Портал12 Валентин Грандев, организатор на събитието.

При проявен интерес позвънете на 0888253057 или изпратете писмо на vgrandev@gmail.com. Пълна информация и цени вижте тук.

Свързани публикации

Енергийни центрове в България
12.12.2015 г.
206005
62

12 високо енергийни места в България (СНИМКИ)

Представяме ви 12  зареждащи места, които препоръчваме да посетите. Важно е да се знае, че всички тези места имат огледална ефективност - с каквито вътрешна енергия и настроение ги посетите - те ще се мултиплицират многократно
Виж повече
Коментари 7
 • Пламен Петков
  31.08.2016 г. 10:06
  Винаги може да си пуснете болнични и да отидете!... Все пак системата ни цеди достатъчно! Да се възползваме и ние от нея за нещо полезно!
 • Живко
  30.08.2016 г. 20:38
  Точно така..браво Грандев. Не може да се дават приоритети на офисни дейности, а да нямат няколко дни за себе си. Това са и оправданията на всички които отлагат фитнеса, йогата, спорта...
 • Валентин Грандев
  30.08.2016 г. 19:06
  Основната идея е за единение с Природата. Това не би могло да се случи за уйкенд. Просто би бил поредния консуматорски подход към окръжаващия ни свят :)
 • Иванова
  30.08.2016 г. 17:04
  7 dni sa prekaleno mnogo! Nikoi 4ovek koito raboti ne moje da si pozvoli da otsustva tolkova mnogo, dori programata i mestata da sa izklu4itelno dobre podbrani. Pozdravlenia za iniziativata, no da ima takiva za po edin weekend ili 3 dni, naj-mnogo 4
 • Нерина Арменти
  30.08.2016 г. 16:12
  Изключително интересни места сте избрали и 7 е интересно число... Надявам се и аз да посетя тези части от Родопите някога.

Коментари:

Спонсори на Портал 12