Древните думи са тънка храна за висшата Душа и Духа (ВИДЕО)

09.09.2018 г.
11212
Добавена от: Портал12
Древните езици са нещо изключително, нямат нищо общо с - английски, френски, немски - изключително бедни езици, които раздвояват, увеличават логиката в местоинтуицията, увеличават бизнеса и изпускат Истината. В истинските думи - древните, примерно “шучитъл” на вторичен Атлантски език, означава иначе “цвете”, но тълкуването е “пожертвало се сърце”. Няма две тълкувания. Всички други тълкувания са около това, но смисълът е един и той те обогатява. Така че древните думи ти носят нещо изключително, те са тънка храна. Тънка храна за нашата тънка енергия. Нашата тънка енергия, в нас то е висшата Душа и Духа, се хранят с такива думи и често си ги повтарят и когато често ги повтаряш както и “Ахам Брахма Асми” или “Аум”, Учителя казва: “Повтаряйте тази дума, няма да я разберете, тя съдържа в себе си част от безкрая. Тя е част от тайното име на Бога, от Древността. Повтаряйте я хиляди и милиони пъти и когато някой път минете над 700 милиона ще разберете за какво става въпрос”. Така.

Има разговори и думи в свещения език, които отключват много дълбока енергия - енергията на истинското развитие. Разговорите са обмяна със същества. Тези същества се преливат от един човек в друг. Хората са, често, скачени съдове. Има разговори, които са съдбоносни. В тях самия Бог участва и проговаря. Даже не е човека, даже не е неговия Дух. Някой път има разлика когато ти говори Учителя и когато ти говори Бог.

В истинските разговори, както казах, участват висши същества, често от дълбините на Акаша. Говоря за мистичните разговори между Душа, Душа и Дух, човек, външно човек и човек, но вътрешно - Душа и Дух. Мистични разговори, мистични души, стари души с опит. Те ще обменят нещо от миналото, нещо дълбоко. Те не се занимават с външни факти, просто, защото Истината е много много над фактите. Фактите са ⅓ от Истината и често те заблуждават. Разговорите между Толтеките са били на изключително ниво. Така те взаимно са увеличавали Бог в себе си. Орела. Увеличавали са своята мистерия и своята безкрайност. Когато се срещнат двама Мъдреци никога няма противоречия, прегръщат се две Слънца, прегръщат се две Сияния. Прегръщат се почит и почит, даже няма уважение - уважението е по-ниска дума. Дълбока почит към скрития Живот, към скрития Бог в този човек. В дълбокия и истински разговор няма илюзии, няма ум. Това разговор между Дух и Дух или Дух и Душа.
 
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12