Търси

До какво води пресищането с храна, секс и емоции? (ВИДЕО)

07.10.2019 г.
4409
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Представяме ви лекция на д-р Константин Златев на тема: "Внимание - Пресищане!" - лекция по време на Осма алтернативна научна конференция "Езотерика и духовност - живот в новото измерение" - Шумен 2019, организирана от Академия на мистериите - Шумен.

Едва ли е нужно да припомняме колко важно е за всеки от нас да си знае мярката. Това се отнася и за основните ни ежедневни потребности от храна, сън и отдих, и задушевния ни живот. И във видимото и в невидимото има правила чертаещи граници, които не бива да престъпваме. Прекрачим ли отвъд тези граници ще се наложи да платим цената на извършеното нарушение спрямо някой космически закон - според мярката и въздействието.

Всички велики духовни учители на човечеството проповядват необходимостта от умереност, въздържание, разумен подход при задоволяването на нашите нужди. 

Великият посветен Буда, обосновава придържането към т.нар. "среден път". Това е именно призив за човешко поведение, което избягва крайностите и се стреми да спазва мярката навсякъде и във всичко. 
 
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12