Търси

Днес на Пълнолуние жънете посятото преди четири години

15.08.2019 г.
9397
2
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Днес на много места прочетохте за чудеса, които могат да ви се случат, ако си ги пожелаете. Истината е, че чудесата са вътре във вас и чудото е такова, каквото сте го посяли точно преди четири години. Какъв цикъл се затваря и защо е жътвата на посятата Любов, вижте в астрологичният коментар на нашата любома авторка по темата - астроложката Елена Пенчева.

15 август 2015г. Долен съвпад на Венера със Слънцето, Новолуние
15 август 2019, горен съвпад на Венера със Слънцето, Пълнолуние


Спомняте ли си август 2015 и какво се случи между Вас и Любовта? Какво почувствахте, какво научихте, какво разбрахте един за друг? Какво определихте за себе си като най-скъпото, най-ценното, онова без което всичко друго няма смисъл?

А сега? Точно четири години по-късно, какво се случва с това, което научихте от/за Любовта тогава?

Долния и горния съвпад на Венера със Слънцето е идентичен на Новолунието и Пълнолунието за Луната? Нещо се ражда - нещо умира , нещо се посява-нещо узрява.

Доволни ли сме от плодовете? И ако да, как можем от тук насетне да ги съхраним, умножим и използваме за да бъде истински успешен цикъла на въплъщението на нашите нужди, ценности, желания и копнежи на сърцето? А ако не, къде сгрешихме, какво не направихме, какво отложихме или пренебрегнахме, кога направихме погрешен избор, пропуснахме или пропиляхме възможност?

Такива въпроси стоят днес пред прага на нашата душа. И си струва да оставим всичко друго на страна, за да си ги зададем и да потърсим отговорите в себе си, в това което преживяваме, което участваме сега. Защото няма нищо по-важно от това, да знаеш кое е най-важното. За теб!

Резултатите са такива каквито са. Те са плод на нашите избори, решения, старание и мъдрост и вече не могат да бъдат променени. Жътва е!


Да бъдем мъдри и прозорливи, за да оценим и използваме правилно подовете, а ако такива няма или не ни харесват, да извлечем мъдрост от опита и да опознаем грешките си. За да ги поправим и да не ги повтаряме.

И една поговорка, в синхронично съответствие с небесните цикли днес: 

До Богородица сламата на жито става, а след нея житото в слама се превръща.

Любов за Сърцето, Светлина за Ума и радост за душата ви желаем! 
Коментари 2
  • Д.М.
    17.08.2019 г. 09:21
    :N:N:N
  • Дани
    16.08.2019 г. 09:20
    :L

Коментари:

Спонсори на Портал 12