Днес е време за осъзнати избори. Да сътворим нашия бял петък!

20.11.2020 г.
2967
Добавена от: Таня Борисова
Днес отново ще сме свидетели на т.нар. черен петък, с което стартира своеобразно коледното пазаруване. Корпоративните джуджета ще ви залеят с “неустоими” предложения”. Дали ще се подадете да ви отнемат част от магнетизма на празника зависи само от вас.

В света на масовото потребление и впрягането на всеки празник в средство за повече и повече пазаруване и тази година много от подаръците ще бъдат просто едни пакети лишени от най-важното - душа! Подаръците, с които искаме да зарадваме нашите близки могат да носят жива любов, само ако бъдат заредени с лична енергия и послание.

Днес още повече от всякога имаме нужда от бял, а не от черен петък. Днес повече от всякога може да бъдете съпричастни към творците, които нямат фабрики, а работят с душата и сърцето си. Те повече от всякога имат нужда от вашата подкрепа.
 

Днес е време за осъзнати избори. Имаме шанс да направим Коледата ни наистина по-различна и най-вече истинска. Коледата винаги е изисквала от нас тихо празнуване, семейна топлина и молитва за нас и света около нас. Ние винаги досега сме я консумирали.


Всеки от нас може да направи Коледата истински топла, която ще го зареди, вместо да го изтощи в края на празниците.

Няколко стъпки в тази посока:

Включете се в благотворителна акция, с която да зарадвате хора в нужда. Сега в тези трудни моменти имате много възможности.

Подгответе лично вашата трапеза с продукти от стопанства, които полагат грижи за природата и поддържат живота в малките населени места

Купете ръчно изработени подаръци от семейства в нужда.

Подарете ръчно направени подаръци от български творци или изработете подаръците си в къщи.

Във времето когато прегръдка стана все по-рядка физически, нека става по-силна в душите и сърцата ни. Имаме уникален шанс да приложим и видим как вътрешният ни живот е истинският и той трябва да ни бъде стремеж. Така всякакви външни обстоятелства ще бъдат бури през които ще минаваме с отворени очи и ще излизаме още по-силни като личности и общество.

Ето и някои предложения, за подаръци с душа:

Ателие Фреерия: Ателие за ръчно рисувани дрехи, бижута, калъфи за книги и други.

Миглена Чаталова и Валери Йотов - Красиви шалове, Черги, Пана, Ръчно рисувано стъкло

Керамика - чаши, съдове за хляб, съдове за ферментация, саксии и др. заредени с магнетична енергия от майстор грънчара Деси Владовска.

Ръчно плетени шалове, шапки - от Мариана Дончева

Пространство за живи книги - Книжарница Портал 12

Rosey's mark - Шоколад с рози, розова вода, чай

Подаръци приготвени от майки на деца с увреждане 

Истински продукти и храна за Коледните празници може да откриете на фермерските пазари в страната:

Фермерски пазар Варна 

Фермерски пазар Пловдив

Фермерски пазар Габрово

Фермерски пазар Добрич

Фермерски пазар Римска стена - София


 
Таня Борисова Таня Борисова
Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през след...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12