Търси

Днес е време за осъзнати избори. Да сътворим нашия бял петък!

Още по темата ...
Черен петък за покупки и подаръци, от които никой няма реална нужда

Черен петък за покупки и подаръци, от които никой няма реална нужда

Виж повече
излишни хора, излишни покупки, излишни храни, излишни дрехи

Когато тренираш стратегически, отпадат: излишни хора, излишни покупки, излишни храни, излишни дрехи, излишни разговори (ВИДЕО)

Виж повече
20.11.2020 г.
2182
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Днес отново ще сме свидетели на т.нар. черен петък, с което стартира своеобразно коледното пазаруване. Корпоративните джуджета ще ви залеят с “неустоими” предложения”. Дали ще се подадете да ви отнемат част от магнетизма на празника зависи само от вас.

В света на масовото потребление и впрягането на всеки празник в средство за повече и повече пазаруване и тази година много от подаръците ще бъдат просто едни пакети лишени от най-важното - душа! Подаръците, с които искаме да зарадваме нашите близки могат да носят жива любов, само ако бъдат заредени с лична енергия и послание.

Днес още повече от всякога имаме нужда от бял, а не от черен петък. Днес повече от всякога може да бъдете съпричастни към творците, които нямат фабрики, а работят с душата и сърцето си. Те повече от всякога имат нужда от вашата подкрепа.
 

Днес е време за осъзнати избори. Имаме шанс да направим Коледата ни наистина по-различна и най-вече истинска. Коледата винаги е изисквала от нас тихо празнуване, семейна топлина и молитва за нас и света около нас. Ние винаги досега сме я консумирали.


Всеки от нас може да направи Коледата истински топла, която ще го зареди, вместо да го изтощи в края на празниците.

Няколко стъпки в тази посока:

Включете се в благотворителна акция, с която да зарадвате хора в нужда. Сега в тези трудни моменти имате много възможности.

Подгответе лично вашата трапеза с продукти от стопанства, които полагат грижи за природата и поддържат живота в малките населени места

Купете ръчно изработени подаръци от семейства в нужда.

Подарете ръчно направени подаръци от български творци или изработете подаръците си в къщи.

Във времето когато прегръдка стана все по-рядка физически, нека става по-силна в душите и сърцата ни. Имаме уникален шанс да приложим и видим как вътрешният ни живот е истинският и той трябва да ни бъде стремеж. Така всякакви външни обстоятелства ще бъдат бури през които ще минаваме с отворени очи и ще излизаме още по-силни като личности и общество.

Ето и някои предложения, за подаръци с душа:

Ателие Фреерия: Ателие за ръчно рисувани дрехи, бижута, калъфи за книги и други.

Миглена Чаталова и Валери Йотов - Красиви шалове, Черги, Пана, Ръчно рисувано стъкло

Керамика - чаши, съдове за хляб, съдове за ферментация, саксии и др. заредени с магнетична енергия от майстор грънчара Деси Владовска.

Ръчно плетени шалове, шапки - от Мариана Дончева

Пространство за живи книги - Книжарница Портал 12

Rosey's mark - Шоколад с рози, розова вода, чай

Подаръци приготвени от майки на деца с увреждане 

Истински продукти и храна за Коледните празници може да откриете на фермерските пазари в страната:

Фермерски пазар Варна 

Фермерски пазар Пловдив

Фермерски пазар Габрово

Фермерски пазар Добрич

Фермерски пазар Римска стена - София


 
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12