Търси

Децата с високо активно трето око стават все повече. Как да ги разпознаем?

29.11.2016 г.
17892
1
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Децата са специални и след като ги има, животът ви никога няма да бъде същият. Смехът им, тяхната енергия и общата радост, която те носят променят напълно живота ни завинаги.
Истински красиво е пътуването, което поемаме заедно с нашите деца по пътя на тяхното развитие, стъпка по стъпка.

Понякога обаче, детето ви може да се развива по начин, различен от приетия стандарт на другите деца от неговата възраст. Може би вашето дете се интересува от неща, които другите деца не намират за интересни или предпочита да прекарва по-голямата си част от времето в усамотение? Възможно е детето ви да намира за по-интересно да говори с неговите "въображаеми приятели", отколкото да комуникира с други деца.

Това не означава, че вашето дете има проблем, напротив. Напълно възможно е това да е знак, че вие имате т.нар. “духовно дете”. Т.нар. нови деца ще стават все повече и това не трябва да ни плаши. Те са онези деца, при които третото око работи силно и детето ви има способности, които надхвърлят приетите норми.

Как се развиват чакрите при детето?

Чакрите в човешкото тяло се развиват както се развива и нашето физическо тяло. Някои от тях се отварят повече с възрастта, но има и такива, които закърняват или намалят с течение на времето. 

Челна чакра – Аджна  -„Аз виждам”: Известнае като чакра на третото око и се асоциира с духовното развитие. Тя спада към втората група енергийни центрове.  Още в детска възраст Аджна чакра е активирана, в резултат на което детето може да развие силни вътрешни способности.

Отворената чакра на третото око дава достъп на детето до духовното поле, което пресича измеренията на пространството и времето. Това прави възможна връзката с онези фини енергии, които са недостижими за обикновените ни сетива. При децата това е изключително лесно, тъй като те се потапят в този свят необремененокато го приемат за нещо нормално и част от тяхната реалност. Чрез нея детето се потапя в красотата на Вселената и открива цветове, звуци и същества, които за останалите остават скрити. Тези деца са силно интуитивни. Те имат екстрасензорни възприятия. Именно и поради тази причина понякога действията им са необясними.

Ако тези способности на детето не се усъвършенстват или още по-лошо, биват потискани, те постепенно намаляват и изчезват с израстването. Повечето хора губят тези си способности, водени от страх и от наложеното обществено мнение, което ги намира за необичайни.

Какви са признаците, че вашият детето има активно третото око?

Духовните деца се разпознават и вече се срещат много често. За радост те стават все повече и ни подготвят за настъпването на т.нар. Шеста раса.

Тези деца имат склонност да бъдат самотници, предпочитайки да пребивават в своя вътрешен святвместо да играят с други деца.

Техните игри обикновено включват много въображение и способности, които постоянно ви изненадват.

Тези деца търсят постоянния досег с природата. Може да забележите това, когато отидете в парка. Там те ще предпочете да играят сами в тревата вместо да играят с другите деца на детската площадка.

Много често духовните деца дават отговори на ваши ежедневни въпроси и казуси без да сте се допитвали до тях. Те просто знаят какво се случва с вас и ви насочват в правилната посока с техните прости, но точни отговори.

Не на последно място, тези деца имат своите въображаеми приятели, с които говорят с часове.
Често ви говорят за сънища, които ви оставят безмълвни, както и ви разказват за интересни пътувания в небето с техните приятели.

Какво можете да направите, ако детето ви има активна третото око?

Ако детето ви има активно третото око е добре да се подготвите за това и максимално да му дадете възможност то да остане свързано с този важен енергиен център. 

В никакъв случай не потискайте неговите вътрешни търсения, игри с въображаеми приятели и не третирайте вашето дете, като различно. Нека вашето дете вижда, че вие приемате тези негови способности за нещо нормално и естествено.

Не приемайте тези негови способности за детски странности, а му осигурете активности, които максимално да го подпомогнат в неговото духовно развитие. 

Засилването на връзката с третото око може да отключи и ясновидстки способности у вашето дете, но това не бива да ви плаши. Хората от новата шеста раса, която пристъпва, ще ползват телепатията и виждането в т.нар. бъдеще, като нещо нормално в ежедневието си.

Много от тези деца остават изолирани от обществото защото те имат пълен достъп до един напълно различен свят. Именно тук идва вашата роля да насочите детето към идеята как то може да използва тези свои способности във физическия свят, за да живее един по-пълноценен и осъзнат живот.
 
Коментари 1
  • Свилен Спиров
    29.11.2016 г. 20:30
    :)

Коментари:

Спонсори на Портал 12