Търси

Д-р Тимен Тимев за битката между духовното и материалното в контекста на 5G

22.09.2020 г.
6334
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Уникалните технологични достижения на новото време се намират в ръцете на хора, които са се самозабравили. И човечеството е изправено пред катастрофа, ако те не се осъзнаят. Назад в човешката история има много случаи, в които хората са се самоунищожавали, когато са правили опити да властват над света и да изместват ролята на Бога.

В момента се разиграва битка. Не битка на една корпорация спрямо друга. Не на една държава спрямо друга.

Битката е между духовното и материалното. Този въпрос е древен колкото света. Навремето Орфей бил наясно как материята превзема духа. След него и богомилите проповядвали да се следва духовното, а не материалното.

Модерният Сатана не топи хората в казана с катран и не ги боде с вилата. Той е хитър и предлага смърт чрез наслада. Предаванията, които гледаме са пълни с насилие и убийства от една страна. От друга страна с наслади – плътски, ядене, пиене. Човечеството е пренаситено от информация, но тя е повърхностна. И това е всеки ден години наред. Удоволствието е една илюзия. Но човек го осъзнава късно.

Не само 5G технологиите са опасни. Негативно влияние върху мозъка оказват 3G и 4G технологиите. Енергетиката на собствения мозък е заменена от тях. Ние вече не мислим изцяло със своите мозъци. Честотите на вълните на 5G технологиите стават много по-големи. Скоростта на мозъчните импулси също ще стане по-голяма. Но способността на мозъка да работи, да размишлява ще намалее. Понижава се психическата еволюция.
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 

Спонсори на Портал 12