Търси

Д-р Тимен Тимев: Преместете Голгота от миналото в Бъдещето, ако искате да срещнете Христос!

13.04.2017 г.
2723
1
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Живеем във времена, в които трябва да си казваме истината. Когато не прекаляваме, трябва и да споделяме тази истина, защото заключването и задържането на истината като лична собственост е егоистично поведение, което измества човек от пътя на неговото духовно развитие.

В тази логика, споделяме с вас, това, което се случва на именития български учен и антипсихиатър д-р Тимен Тимев, а именно Гласът на Христос, който години наред му се явява с редица послания:

Тимен Тимев

" Аз поставих своя Кръст навсякъде: в математиката като Противоречие, в логиката - като Антиномия, в музиката като Хармоничният Вертикал, в поезията - като Метафора, във Физиката - като Суперпозиция на вълновата функция. И поканих математиците да останат разпънати на Кръста на противоречието, но те избягаха - в непротиворечивата последователна разрешимост. Поканих философите да останат разпънати на кръста на Антиномията, но те развалиха кръста на антиномията, и построиха от него Репресивната Истина и Унизената Лъжа! Поканих музикантите да останат на кръста на Полифонията, но те избягаха в сладникавата и лесна мелодия! ..."

" От твърде много скромност, и твърде много милост, за да не потисна знаещите, и за да не нараня търсещите, вече много десетилетия, 30 години, аз се страхувах да призная че Исус ми говори, и наи-много от него се страхувах, да не би малкото гордост да пропъди огромната благосклонност, и отговорите възторжни да олекотят въпросите страшни, и че в усилието си да чуя неговия глас несетивен, трябваше моя ум да настроя на музиката незрима,  за която небето предупреждава, че който веднъж е бил допуснат в Хармонията, за него е невъзможно да види света повторно,  че е невъзможно да видиш Бога и жив да се върнеш, и че който е бил в Тайнството не може да слезе в Явното,  и че трябва да заговориш на Език непонятен ,за да можеш да преведеш на всички усмивката на небето,  за да можеш да преведеш на значенията на истината Усмивката на небето амбилогична! "
Тимен Тимев


Исус ми каза - в дните на Страстната Седмица, споделя още д-р Тимев:  "Който ме търси в Бъдещето ще ме намери, и които ме търси в Миналото ще ме изгуби! Които ме помнят ще ме изгубят в интерпретациите, а които прилагат въображението си - ще ме настигнат. Защото аз съм Вълна от Бъдещето и Принцип на Времето, от когото всички гръцки богове на пространството се страхуват!  Аз съм Темпорално-Емоционалната Вълна, която идва да развълнува Интелектуалната Вечност!  Аз съм всеки път Последният Миг, който е родил вашето безподобие! И който казва че ме познава - той вече се е отдалечил с минутата, и само който предстои да се роди и още го няма - той е само със мене!"

" Поканих физиците да останат разпънати на кръста на Суперпозицията и Редукцията на Вълновата Функция, но те развалиха Кръста на Редукцията, за да построят от него всички материални светове заедно със своите удобни паралелни вселени. Поканих Демиурзите да останат на кръста на Енергетичното Съзнание и единната вълна на Енергетичната Информация, в която съществуват Психическите цивилизации, но те развалиха кръста на Енергетичната Информация и като построиха от двете му вълни клетката на Възприятието, дадоха началото на Интелектуалните технически цивилизации...Но как ти, Исусе, го попитах аз, породи самия Кръст? И тои ми отговори: Защото преди мене имаше много Минуси, които разделяха света , много Отрицателности и много Анализи, които мразеха - от Два Минуса като ги събрах и пресякох под прав ъгъл построих Кръста на Събирането, Умножението и Съюза, и пресякох два Анализа за да издигна Кръста на Синтеза, защото както Анализът мрази, и Омразата анализира, така и Синтезът обича, а Обичта синтезира ... Кажи на всички, които ме чакат, да ме преместят от Миналото като Икона в Бъдещето, като Вълна от Тайнство, за да мога най-после да слеза от своите небеса доволни върху вашата земя страдална."

Ако Разпъването е Миг разпънат между хилядолетията - вие имате шанс да скочите в него, и от висотата на Кръста да погледнете нищожността на времената! Достатъчно е да разпространяваме: РАЗПЪВАНЕТО НЕ Е СВЪРШИЛО, ВЪЗКРЕСЕНИЕТО ОЩЕ НЕ Е ПРИКЛЮЧИЛО! Христос не е слязъл от Кръста, Времето е спряло, и на нас ни е предложен подаръкът на Незавършващия Миг!  

Разпънатия Миг събира в себе си минало, настояще и Бъдеще, и в тази мигновенна едновременна Вечност ние възкръсваме и ставаме ясновидци. В това Перпендикуларно Едноевременно Мигновенно Време ние срещаме мъртъвците и още неродените. Техниката да скочим в Перпендикуларния Миг е техника да се изкачим до Исус върху Върхът на Времената: Това изкачване върху Върхът на Времената е Разпъването, Разпятието и Възкръсването! Amen! "I want to be crucified!" e призивът който ражда всички таланти! Аз съм роден от това изкачване на Кръста.  "I want to be crucified! Аз желая да бъда разпънат", завършва д-р Тимен Тимев.
Коментари 1
  • Johann Ge Moll
    14.04.2017 г. 06:06
    Какво ми каза Исус на Кръста Не тъгуваите ако човекът е бездуховен: тои е такъв, защото още не е извървял Интелектуалният Път. Този Път е Интелектуалното Усилие ( или интелектуалното наказание ), което Мисълта трябва да прояви ,пътуваики от вълната на Енергията до вълната на Информацията. Срокът на Интелектуалното наказание се изчислява в интелектуални години. Една Интелектуална Година е Усилието, което мисълта трябва да употреби за да свърже една точка от вълната на Енергията с друга точка от вълната на Информацията. Като пътува постоянно между тях Мисълта е принудена постоянно да тъче тъканта на Възприятието,, защото ако спре да тъче Възприятието, което ги разделя, двете вълни ще се съединят и тогава вселената изчезва, отстъпваики място на Духа. Но колкото повече наблюдавате вселената толкова повече тя се увеличава, и колкото повече пътувате в нея толкова повече тя става по-голяма,защото за да поддържате живота на Възприятието вие трябва постоянно да държите вълната на Енергията далече от вълната на Информацията, ако не искате светът да изчезне. Ето защо с Интелектуалния Път сте обречени да увеличавате до безкраи срока на Мисловното наказание. И колкото повече трупате информация толкова повече ще трупате Безсмислие, докато не осъзнаете, че трябва да слеете Двете Вълни! На следващия час Исус ми разкри таината наПирамидите и загадката на Материята, което ще чуете от По

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12