Д-р Тимен Тимев: ​Изпразнете своя Аз от чуждата представа за самия него

19.11.2020 г.
4669
Добавена от: Борислав Борисов
Вие питате за Техника? Техниката е Концентрираното придвижване към Нищото. Как се практикува Концентрираното придвижване към Нищото? Посредство усещането за Нищожност. Почувствайте се Нищожен и ще бъдете концентриран.

Концентрацията е навлизането в Нищото. Станете Нищожен! Изпразнете своя Аз от чуждата представа за самия него, която са изработили в него другите. Изпразнете себе си от Комуникативния Аз, с когото сте се идентифицирали за десетилетия!

Всички вие живеещи вън от Езика и Прозата различавате Небето от Земята. Ние, живеещи вътре в Езика не правим тази разлика.

Живеещият в Моносемантизма прави разлика между Себе си и Света. Върху тази разлика е изградена всяка метафизика. 

Живеещия в Омнисемантизма не прави разлика между Себе си и Света. Ето защо в Омнисемантизма няма никаква метафизика. Но това, което го има в Омнисемантизма е Пара-Физиката. А Пара-физиката е Незримото, което само ако се разруши се пораждат антагонистичните светове на Физиката и Мета-Физиката.Това може да Ви заинтересува


Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...

Свързани публикации

07.11.2020 г.
37195

Всяка душа се възвръща към своята praenomen - обективната психика на Вселената

Мъртвите мислят през цялотго време за нас, а ние само понякога за себе си и почти никога за тях. Мъртвите изцяло ни принадлежат, те очакват с нетърпение мигът, когато отново ще помислим за тях, защото само тогава те съществуват не само в онзи, но и в този свят.
 
24.09.2020 г.
11191

Каква е причината за паник атаките?

Все повече млади хора днес страдат от т.нар. психическо състояние "паник атака", което се нарича още "Паническото разстройство" и представлява повтарящи се епизоди на интензивен ирационален страх, паника или безпокойство, примесен с чувство за умиране или получаване на инфаркт/инсулт; виене на свят и дезориентация; чувство, че нещо лошо ще се случи; замаяност, чувство за припадане, чувство на потъване, непособност за произнасяне на буквата "р", сърцебиене и др.
03.06.2019 г.
18462

Д-р Тимев: Днес над 70 % от човечество, не само не познава Бога, то не Го и търси! (ВИДЕО)

Това което е било наша психика и душа е излята навън като сгради, изобретения. Усещането за това че всичко което ни заобикаля, е наша бивша душевност води до една излъганост, но трябва да бъде и наша гордост.
28.11.2018 г.
11792

Аврора Тимева: Прочистват ли ни медитацията, веганството, ашрамите и религията?

В последно време си го мисля като виждам тихата смърт в Йемен, едва смогващите работници в тъмните фабрики на текстилните корпорации, децата от село Розино, които чакат подаръците си за Коледа от състраданието на хората, които ще им ги пратят
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12