Търси

Читалище 'Бъдеще сега' подарява книги за развитие на устойчиви общности

21.04.2016 г.
1278
1
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Народно читалище „Бъдеще сега“ от родопското село Гудевица подарява копия от книгата „Да създадем живот заедно“, преведена на български език. Книгата разглежда процесите на зараждане и развитие на съзнателно формираните устойчиви общности.

Автор на книгата е Даяна Лийф Крисчън – бивш редактор на списание Communities (Общности). Тя пътува до различни точки на света, за да води лекции и работилници на теми, свързани с основаване на нови екоселища, изграждане на общности, устойчив начин на живот. Даяна Лийф живее във ферма, която е независима от икономическата система.

Благодарение на НЧ „Бъдеще сега“ и съмишленици книгата е преведена и издадена на български език. В момента ентусиастите от читалището разпространяват книгата безплатно и целта е тя да достигне до колкото може повече хора, тъй като е изключително ценна. Който желае копие от книгата, може да го заяви ТУК.

Моля имайте предвид, че бройките са ограничени, така че поръчайте според реалните си нужди. Книгата се разпространява безплатно и препродажбата и използването на информация от нея без писменото разрешение на издателя под всякакъв вид е забранена.

Свързани публикации

Сред природата децата и младежите учат по-добре
22.01.2016 г.
8243
2

Училище сред природата работи успешно в родопското село Гудевица

Много родители и учители осъзнават вече, че остарелите методи на преподаване не са ефективни, не ангажират децата, не ги грабват. Децата имат нужда от нов подход, споделя Теодор Василев - един от създателите на Училище сред природата в родопското село Гудевица
Виж повече
НЧ Бъдеще сега - село Гудевица, Родопи
18.03.2016 г.
2415
1

Започна записването за Играя и работя 2016 в село Гудевица

„Играя и работя с деца и младежи” е най-вдъхновяващият курс за инструктори за преподаване през игра, работа с деца и младежи, интерактивни методи, учене чрез преживяване и обучение сред природата.
Виж повече
доброволци в Гудевица
13.04.2016 г.
1842
1

Доброволчески лагер за работа с дърво и глина започва утре в село Гудевица

Лагерът е за довършителни интериорни ремонти, освежаване на базата и малки поправки, работа с дърво и глина, както и изработване на кокоши трактор и парник. Целта на лагера е да се създаде нова пермакултурна градина и парник, в който да се отглеждат зеленчуци това лято.
Виж повече
Коментари 1
  • Валерия Кънчева
    20.04.2016 г. 16:35
    Ето това е нещо ценно... Благодаря!

Коментари:

Спонсори на Портал 12