Брат Михаил: Ако днес сте безупречни, утре ще сте свободни

31.05.2018 г.
8059
Добавена от: Портал12
Хората постоянно са загрижени за бъдещето. Те непрекъснато се питат дали ще имат какво да ядат, къде да спят, дали ще им стигнат парите...Те са толкова погълнати от всички тези проблеми, че пренебрегват много важни неща: занемаряват здравето си, влизат в конфликт с хора и предмети, нарушават законите на обичта и справедливостта, не се занимават с никаква духовна дейност.
Така те всеки ден оставят след себе си нерешени въпроси, грешки, които трябва да поправят, но не го правят и идва момент, когато всичко това ги затрупва и смазва. Ето затова Исус казва да не ни е грижа за утрешния ден. Защото ако вие днес внимавате вашето поведение да бъде безупречно, утре ще бъдете свободни да вършите каквото си поискате при условие, че внимавате да не допуснете затлачване на нещата.

Така всеки нов ден ще ви заварва свободни, готови за работа, за учение, за радост и целият ви живот ще се оцвети с изключителните цветове на щастието и благословията. Като внимавате да уредите всичко днес, вие косвено мислите за утре. Така трябва да разбирате нещата. 

из Размисли за всеки ден
 
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12