Търси

Брат Михаил: Ако днес сте безупречни, утре ще сте свободни

31.05.2018 г.
3939
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Хората постоянно са загрижени за бъдещето. Те непрекъснато се питат дали ще имат какво да ядат, къде да спят, дали ще им стигнат парите...Те са толкова погълнати от всички тези проблеми, че пренебрегват много важни неща: занемаряват здравето си, влизат в конфликт с хора и предмети, нарушават законите на обичта и справедливостта, не се занимават с никаква духовна дейност.
Така те всеки ден оставят след себе си нерешени въпроси, грешки, които трябва да поправят, но не го правят и идва момент, когато всичко това ги затрупва и смазва. Ето затова Исус казва да не ни е грижа за утрешния ден. Защото ако вие днес внимавате вашето поведение да бъде безупречно, утре ще бъдете свободни да вършите каквото си поискате при условие, че внимавате да не допуснете затлачване на нещата.

Така всеки нов ден ще ви заварва свободни, готови за работа, за учение, за радост и целият ви живот ще се оцвети с изключителните цветове на щастието и благословията. Като внимавате да уредите всичко днес, вие косвено мислите за утре. Така трябва да разбирате нещата. 

из Размисли за всеки ден
 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12