Бог знае скритите неща в човека и според това проявява Правдата си (ВИДЕО)

18.11.2017 г.
15168
Добавена от: Борислав Борисов
Бог направлява всички събития, всичко е негова Воля, всичко е негова Правда. Той е единственият, който решава изцелението, Той решава дори колко да му вярваш. Ако ти си под негова закрила, Той ти вселява спокойствие в сърцето и дълбок покой и когато дойде трудност, ти имаш лекота.

Когато трудностите попаднат в лекотата, те стават леки. Но когато попадне в земния човек, и малка беля става голяма трудност, защото той има ум, има въображение, сътворен е, и той прави от мухата три слона и няколко крокодила. А ти трябва да направиш от слона муха, а мухата да изчезне. Това е лекотата.
Когато Бог влезе в теб, ти изгубваш способност да се тревожиш, това е знак.
Бог направлява всички процеси и всички събития. Нищо във Вселената не може да се случи без неговата Воля и Правда. Той вижда дори в тъмната нощ как мравката ходи по тъмния камък. Той знае скритите неща в човека и според това проявява Правдата си. Дълбок и таен Извършител е само Той.
 
ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО ПО ТЕМАТА:

 
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай