Търси

Благотворителна среща за приюта за кучета в село Шемшево организират великотърновци

25.01.2016 г.
1645
6
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Благотворителна среща за  приюта за кучета в село Шемшево организират великотърновци. Събитието ще се проведе на 28-и Януари от 18 до 20 ч. в бар "ТАМ" - Велико Търново.

Организаторите отправят апел към всички, които имат желание да помогнат с идеи, споделеност и човечност!

"Организираме това събитие с цел събиране на вещи и финансови средства за храна, кастрации и ваксини, които са нужни за нашите приятели - кученцата от приюта в село Шемшево. На събитието ще може да донесете храна, играчки, както стари и ненужни за Вас одеяла, черги или килими. Старите и ненужни за Вас неща ще стоплят и зарадват кучетата в зимните месеци. Освен това, ще можете да опитате домашни вкусотийки и да си вземете ръчно изработени бижута, създадени от нас - Веге Търново. Вие сами ще оцените нашия труд, като в замяна на избраната от Вас вещ, пуснете паричка в дарителската ни кутия. По време на събитието ще присъстват доброволци на приюта. С всички нас ще можете да разговаряте лично и да получите подробна информация за посещенията в приюта и условията за осиновяване на верен приятел.", казват инициаторите на кампанията.


Всъщност те провеждат посещения в приюта всяка неделя, където ги посрещат многобройни очи, изпълнени с надежда, любов и преданост. 
Коментари 6
 • Димитър
  28.01.2016 г. 22:32
  Рени Маринова, ако не ви е далеч селото и бих могъл там лесно да Ви намеря, бих дошъл за завивките, когато съм свободен. Благодаря !
 • Димитър
  28.01.2016 г. 22:30
  Много благодарим на всички участвали! Имаше голям интерес и посещение. Вероятно по-нататък ще организираме отново, ако някой не е успял да дойде. Или може и на място да занесе, който желае :N
 • РЕНИ МАРИНОВА
  27.01.2016 г. 10:40
  На село имам много излишни за мен завивки,но вече нямам собствен транспорт
 • Дилмана Гюрова
  26.01.2016 г. 11:38
  Това е много хубаво, трябва да направим и в нашия град, браво!
 • Пламен Петков
  25.01.2016 г. 16:39
  На срещата не зная дали ще имаме време да дойдем, че живеем на село, обаче пък сме приготвили много уютни и запазени стари ковертюри за легла, да им е меко на кученцата :) :L

Коментари:

Спонсори на Портал 12