Благословение е да сме благословени с Дарът на Словото

10.06.2020 г.
10407
Добавена от: Борислав Борисов
Приятели на Портал12, през седмиците на изолация положихме началото на два нови онлайн сайта, които да служат за вдъхновение и мостове към истинското и чисто себепознание.

През Април разработихме сайт на Елеазар Хараш - с лично негово одобрение за структура и модули. Онлайн платформата е като жив организъм, който тепърва ще се развива. Съдържа всички видео лекции и интервюта, както и Акценти по теми - за да може да има бърз достъп до концентрат от Словото. Публикували сме и списък с Каталожно търсене по теми сред всички издадени книги на Елеазар Хараш. Благодарение на доброволци, тепърва ще попълваме всички категории с акцентите по теми, а също ще добавяме нови.

На 12-и Май, Първият сред Старците пожела по-широка достъпност на Словото и Благословение за всички души, които копнеят за осъществяване на изгубеното Единство. В рамките на 28 дни създадохме първият в България онлайн сайт - посветен на Старците

Благословени са всички, които съумеят чрез Ключът - Слово, да споят своят Стремеж, Воля и Любов в името на Мъдростта и Истината.

Благодарим на тези от вас, които ни подкрепиха през последните 2 месеца с дарения, благодарение на които създадохме тези две нови онлайн платформи.

Благодарим на всички доброволци, които с усърдие, воля и любов се включиха в изваждането на концентрат от Словото. 

Б.Б.

***
Сайтът на Елеазар Хараш: https://eleazarharash.com.
Сайтовете за Старците:  https://blagoslovenie.bg & https://blagosloveni.bg
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...

Спонсори на Портал12