Търси

Бинарен анализ показва връзката между Египет и извънземни цивилизации

08.01.2017 г.
14723
1
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Всички сме запознати с древните египетски йероглифи, които включват прости "картинни глифове", както и странни летящи машини и хуманоидни същества. Но малко хора знаят, че същите йероглифи са безспорно забелязани и документирани в нашето съвремие от свидетелите на срещи с НЛО.

йероглифи - Египет - НЛО

"Като изследовател на НЛО, защото минах през много свидетелски чертежи и показания от редица хора, категорично мога да заявя, че очевидците са виждали египетски символи на НЛО. В допълнение, две от най-известните и добре документирани случаи на НЛО на всички времена имат някои поразителни прилики. Въпреки 30+ години разлика между тях, както Розуел НЛО катастрофата през 1947 г. и НЛО инцидентът през 1980-а в Рендълшъм, Великобритания са свързани с йероглифи, подобни на тези от Древен Египет.", посочва генерал-майор Джеси Марсел, човекът, който ръководеше почистването на отломките от катастрофата в Розуел през 1947 г.

Той дълго говори, че йероглифни символи са наблюдавани върху отломките от катастрофата край Розуел през 1947. Преди няколко месеца на обществено събитие по темата в САЩ, внуците на генерал-майор Джеси Марсел, споделят нови подробности около събитието и потвърждават, че геометрични символи е имало върху летящия апарат, който катастрофира при Розуел, включително триъгълник със сфера на върха. Причината да се отбележи съвпадението със символа триъгълник+сфери е именно, защото това е, което се вижда повече от 30 години по-късно в Обединеното кралство.

Инцидентът в гората в парка Рендлешъм е най-известната британска НЛО мистерия. Патрулиращи военни от американските военно-въздушни сили били разпределени в Съфолк, Англия, когато отблизо наблюдават мистерията с НЛО. Свидетелите са общо 3-ма, всички забелязват странни геометрични символи, специално триъгълник с две сфери върху повърхността на НЛО-то:

свещена геометрия - НЛО

Подобни символи многократно се появяват цялостно или частично в съвременните житни кръгове. Изглежда, символиката - триъгълник / пирамида е нещо, което е добре известно на окултните и мистични общества, тъй като се забелязва в древни книги от всички краища на Света. Теорията на "свещената геометрия" твърди, че вселената (или Бог) има геометричен код или език, и така мистериите с присъствието на тези символи тепърва ще продължат.През 2014-а година професионалният експерт по разчитане на бинарни кодове - Джо Лучано, прави задълбочени анализи и публикува разчет и анализ на геометричните пропорции и кодове:
Какво може да означава всичко това? Дали тези рекурентни йероглифи предполагат, че хората и извънземните имат общ прародител? Какво мислите по този въпрос, моля напишете в коментари под статията..?

Спонсори на Портал 12