Търси

Без конспирации, но с будно наблюдение: Майкрософт пуска патент под номер 060606

21.04.2020 г.
35719
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Докато светът е под домашна карантина и всички са затворени в жилищата си по време на глобалната пандемия от коронавирус, американската корпорация Майкрософт и по-специално компанията Майкрософт Технолъджи Лицензинг е пуснала за регистрация особен патент на 28-и март 2020.

Патентът е входиран под номер 060606 ( Publication NumberWO/2020/060606 ). 

За какво е патентът под "случайният" номер с числата на Звяра - 666? ( обогатени с 3 символа на дигиталната технология - спомнете си нулите и единиците в Матрицата). Има ли връзка този патент с масовото инсталиране на 5G по света и ежедневното "сканиране" на цялата планета от сателитите на Илън Мъск - SpaceX Starlink, които обикалят Земята под няколко дълги комвоя, част от плана за инсталиране на огромна мрежа от 12 000 сателита за интернет от космоса?

Патентът е за нова криптовалута, която използва данни за дейността на тялото (навярно на база вграден чип) . Общото описание на патента описва новата технология така:

"Дадена активност на човешкото тяло, свързана с някоя задача, предоставена на потребител, може да се използва в процеса на добив на криптовалутна система. Даден сървър може да предостави задача на устройство на потребител, което е (комуникативно) свързано със сървъра. Сензор, (комуникативно) свързан или включен в устройството на потребителя, може да усети телесната активност на потребителя. Данните за телесната активност могат да бъдат генерирани въз основа на регистрираната телесна активност на потребителя. Системата за криптовалута, (комуникативно) свързана с устройството на потребителя, може да провери дали данните за активността на тялото отговарят на едно или повече условия, зададени от системата на криптовалута и да възнагради с криптовалута потребителя, чиито данни за активността на тялото са проверени."

оригиналът на английски вижте тук


 

Спонсори на Портал 12