Търси

Астрономи признаха доказателства за планетата Нибиру, очакват да стане видима след 5 години!

21.01.2016 г.
13570
5
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Астрономите от Калифорнийския технологичен институт обявиха изненадващо, че са открили нови доказателства за наличието на "девета планета" с масивна маса в Слънчевата система, която се намира далеч отвъд орбитата на Плутон, съобщи в. „Вашингтон пост“.

Мистериозната планета Нибиру, която никой не е виждал, но чието описание фигурира в много древни текстове и стенописи– в легендите на маите, във Ведите и в религиозните текстове на древните шумери и т.н., се появява в нашата Слънчева система веднъж на 12 хиляди години заради голямата й орбита. Символично тази странстваща планета се изобразява като крилат диск и се среща в митологията на много древни народи (например синът на бога на Слънцето Хелиос Фаетон от гръцката митология).Астрономите са нарекли обекта „Планета Девет“. В техния доклад планетата се описва като 5 или 10 пъти по-масивна от Земята. Специалистите Майкъл Браун и Константин Батъйгън не са наблюдавали планетата директно.

планета Нибиру

Астрономите са заключили за нейното съществуване от движението на новооткрити планети -джуджета и други малки обекти. Смята се, че орбитите на тези малки тела се влияят от тежестта на скрита масивна планета. Учените смятат, че тя може да е била изхвърлена в дълбокия космос от гравитационната сила на Юпитер или Сатурн. На този етап тя не може да бъде видяна със съвременна оптична техника. Смята се, че след 5 години астрономите ще могат да я видят през телескоп.


По темата за слънчевата система, Учителят Беинса Дуно казва: "В нашата Слънчева система има две слънца - едно видимо и едно невидимо. За видимото слънце учените говорят, а за невидимото не знаят нищо. Има едно Слънце, на което нашето Слънце е отражение."

житни кръгове - второ слънце

Свързани публикации

звезден куп
09.01.2016 г.
2245

Учени заговориха за антигравитационни свръх-бързи пътувания в звездните купове

Според данни от най-новите изследвания, близостта на много звезди до планетите в звездните купове ги правят относително нестабилни, но за сметка на това отварят реални възможности за антигравитационни свръх-бързи пътувания през пространството
Виж повече
НЛО 2016
11.01.2016 г.
5407
1

Норвежки учени заснеха НЛО в Антарктида (ВИДЕО)

През 2013 г., доказателства за извънземни активности бяха открити в Антарктика, благодарение на Google Earth. На придобилите в начуните среди широка известност снимки можеха ясно да се видят два големи входа към някаква база или друг обект, погребан в леда
Виж повече
антигравитация
13.01.2016 г.
37681
35

Кубрат Томов си отиде без научните среди да приемат откритието му за преодоляване на гравитацията

В последните месеци от земния си път Кубрат Томов живееше в социална изолация и финансово изнемогване. Благодарение на малкото му останали истински приятели той издава последните си книги
Виж повече
Коментари 5
 • Котка
  24.02.2024 г. 15:32
  Не искат хората да знаят затова отричат...но Разрушителят е там където трябва да е...но елитите знаят ,затова зареждат бункери и градове под земята с храни и всичко необходимо, а и това което вършат с човечеството, чист геноцид е във връзка с това ...от какво ще се крият?
 • Рая
  11.11.2016 г. 18:36
  Има хора които знаят.:P
 • Толю
  22.01.2016 г. 13:50
  Твърде интересно е какво ще стане, когато влезе в зоната на орбитите на близките планети
 • Светла
  21.01.2016 г. 00:09
  Да!!! Точно така....след 5 години...което съвпада с пророчеството на Ванга към българите по Света...да се връщат към 2020-2025-а година защото в Европа и САЩ ще стане "непоносимо" и "много трудно"
 • Пламен Петков
  21.01.2016 г. 00:03
  Е те откриха топлата вода... браво поне за признанията, ако седнат да разчетат древните текстове правилно доста ще дръпна ама нейсе... те си знаят... ;):V

Коментари:

Спонсори на Портал 12