Търси

Арктическите ледове са в почти цялостна огнена примка. Започна се...

05.08.2019 г.
9573
1
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Арктическите ледове са в почти цялостен огнен пояс от продължаващите вече 20 дни колосални по мащаб пожари, не само в Сибир, но и в Канада. Огнен пръстен е обхванал Арктика - хиляди пожари горят в Сибир, Северна Европа, Гренландия, Аляска... Огнищата се виждат от Космоса, а димът от тях се разпростира на стотици километри.

"Започна се" <> обратно на "Свърши се!" (Йоан 19:30)
"Петия Ангел изля чашата си върху престола на звяра (666)". Кой е "престола" на звяра? Самата Земя - 13-а сфера. Затова и "Сатана е княз на този свят, но НЕ е господар. Господар е само Бог!"

ВСИЧКИ МАТЕРИАЛИ ЗА ПОТОПА 2020-2028 :  В ПУБЛИКАЦИИТЕ ПОД НОВИНАТА

Започва невиждано в съвременната история на планетата топене на ледове. Огромни, невъобразими за човешкото съзнание - ледове. Ледовете стават вода, а водата тръгва - първо ще запълни подземните кухини, а след това ще каже "Здравей" първо на Великобритания, Швеция, Норвегия, Дания, Финландия...

Промяната на климата ще резонира във всички краища на планетата, като под най-силен риск са големите градове и държави по океанските крайбрежия.

Според Световната метеорологична организация арктическите пожари от юни са изхвърлили в атмосферата 50 мегатона въглероден диоксид - толкова, колкото създава Швеция за цяла година, и повече, отколкото сборния резултат от всички месеци юни между 2010 и 2018 г.

Проучване на горите на север от Полярния кръг, разпространено неотдавна, твърди, че те горят с мащаби, невиждани за последните 10 000 години.

В Сибир в началото на седмицата горяха близо 3 милиона хектара (и се увеличават), което е почти колкото територията на Белгияю. Проблемът не е само в Русия, а в целия пояс около Северния ледовит океан, където температурите се покачват много по-бързо, отколкото средното за планетата и топлото време допринася за избухване на пожари и продължителното им горене, заяви Марк Парингтън, старши анализатор и специалист по горските пожари към Системата за наблюдение на атмосферата Copernicus (CAMS).

Някои от пожарите наистина са огромни - с площ от 100 хиляди футболни игрища. 

Свързани публикации

Антон Дончев © 2016 снимка : Портал12
13.04.2016 г.
7912
4

Акад.Антон Дончев: Живеем в паралелни времена под знака на Армагедон! (ВИДЕО)

Какво става с нашия Свят днес? Как се променя усещането ни за Вярата в безсмъртието на човешката Душа? В какво време живеем? Какви са предизвикателствата пред българите днес?
Виж повече
природни аномалии
18.04.2016 г.
26128
8

Новите земетресения в глобален мащаб са само лека подготовка за периода 2020-2028

Някои от по-смелите и независими конвенционални учени, търсят частично обяснение на причините и обвързват фактите във връзка със силно повишената сеизмична активност с регистрираните аномалии в Слънчевата система и по-специално отчетеното от космическата мисия Касини гравитационно дърпане
Виж повече
наводнение
26.04.2016 г.
2942
2

Големите температурни аномалии предшестват глобален катаклизъм с наводнения

Сега обаче, температурният скок е толкова висок, че учените са шокирани от ускоряването на глобалното затопляне. Те призовават за ускорено въвеждане на забраната за използване на изкопаеми горива.
Виж повече
България - защитена зона
23.07.2016 г.
139337
38

Пророчествата за Европа се сбъдват. Хиляди се подготвят за завръщане в България

Терористичните актове от последните две години са едва на повърхността на натрупаните с години тежки проблеми, които назряваха като цирей под лъскавата и на много места позлатена опаковка на западно-европейската територия
Виж повече
земетресение Италия
19.01.2017 г.
21351
3

Земетресенията в Италия са само лека подготовка за това, което следва в Европа

Земетресенията са милостта на Бога, част от един разумен план, но съвсем малка част от хората го осъзнават, защото все още не са готови и са потънали в слепотата на материалното и греховете.
Виж повече
Глобален катаклизъм с наводнения
09.03.2017 г.
4808

Глобален катаклизъм с наводнения очакват учени след няколко години

Според учените геоклиматичните процеси могат да се ускорят и влошат за населението рязко, тъй като паралелно със затоплянето се наблюдава и повсеместна актиквация на вулканичната дейност.
Виж повече
Мариана Везнева © 2017 Портал12
14.03.2017 г.
74817
18

Мариана Везнева: В житните кръгове е записано, че потопът ще залее първо Англия. В България има защитени зони (ВИДЕО)

Във встъпителното видео може да се докоснете до споделените мисли за връзката на житните кръгове с напреднали същества от Шамбала, да разберете каква е връзката с планетата Нибиру, както и да видите тълкувания на някои от най-интересните житни кръгове, които са свързани с редица предизвикателства пред човечеството, включително пречистващи природни катаклизми, както и специално житно формирование, показващо най-защитените зони в България
Виж повече
наводнение - малко наводнение в Европа
07.04.2017 г.
50831
3

България - малък остров на спасение в мрачните времена, които идват. Емигрантите да се прибират у дома

Ако ужасът на терористичните актове не доведе до отрезвяване и не промени в следващите години заспалото съзнание на материално-технократското западн(ал)о общество, то Големите природни катаклизми ще свършат това
Виж повече
земетресения - съзнание - карма - свързаност на събитията
22.07.2017 г.
7451

Земетресенията и природните катаклизми следват невежеството. Промяната наближава, времето се сгъстява (ВИДЕО)

Огънят е превъзходство над човешките разбирания. Когато се яви Огъня - хората няма какво да разсъждават. Когато дойде Часът на Огъня, той не се съобразява с човешка философия, защото самите хора не са се съобразявали с Бога.
Виж повече
Larsen C - потоп
27.07.2017 г.
18240

НАСА публикува снимки на отделеният от Антарктида ледник. Потопът започва поетапно до 4 години

Големите температурни аномалии предшестват глобален катаклизъм с наводнения, който се очаква да се случи в периода 2020-2028-а година. Според по-авангардни учени, той ще засегне голяма част от Западна Европа, най-вече скандинавските страни, Франция, Великобритания, Италия, както и части на Централна Европа.
Виж повече
природни катаклизми - очистване
07.09.2017 г.
14768
4

Природните катаклизми са гневът на Бог срещу греховете и застиването в материалното

 Всичко е казано, написано и тепърва ще ставаме свидетели на интересни събития, които имат своето логично, кармично, но и духовно обяснение.
Виж повече
молитва
08.09.2017 г.
1971

Само колективните молитви са в състояние да отслабят природните катаклизми

Учителя казва: Ще дойде ден, когато ще излезе от вълните на бурното море и ще стане творец на собствената си съдба: каквото помисли, ще стане; каквото пожелае, ще има. Работете съзнателно, да станете творци на съдбата си. 
Виж повече
пророчества и катаклизми Европа
02.04.2019 г.
4966
2

Елена Блаватска: Шестата раса ще се появи след като катаклизми разрушат част от Европа

Докато това минало и бъдеще е скрито за нас, докато ние гледаме на живота като на загадка, неподозирайки, че сами сме се създали, дотогава явленията в нашия живот ще ни се показват като случайно излезли из бездната на незнайното и срещнали нас в света.
Виж повече
Мариана Везнева: В житните кръгове има послания, които са шанс за спасение (ВИДЕО)
28.01.2018 г.
5409

Мариана Везнева: В житните кръгове има послания, които са шанс за спасение (ВИДЕО)

Представяме ви пълния текст от видеото с арх.Мариана Везнева по темата за 6-та раса, посланията на житните кръгове и предупрежденията на висшите йерархии за бъдещето на Земята и предстоящите природни катаклизми.
Виж повече
Царичина
17.07.2019 г.
29673
4

Феноменът Елисавета Логинова: Много скоро предстои да се срещнем с космическия разум

Когато в България чуят думата Царичина, никой не остава безразличен. Един от авторите твърди, че вътре има генна банка, друг посочва мястото като източник на най-свещената енергия на планетата.  Елисавета Логинова разказва своята история за Царичина в книгата „Царичина – съдбовен контакт”

Виж повече
планета Земя - Крайни времена
31.07.2019 г.
4955
2

Природните катаклизми са необратими и носят очистване

Промяната в хората може да стане, само когато хората много дълбоко разберат Бога. Не науката, не църквата, не религията - когато разберат Бога. 
 
Виж повече
Коментари 1
  • Жена
    05.08.2019 г. 18:45
    Това само човек може да го направи,да подпали гората,както се случи миналата година в Америка

Коментари:

Спонсори на Портал 12