Арктическите ледове са в почти цялостна огнена примка. Започна се...

05.08.2019 г.
20138
Добавена от: Портал12
1 коментара
Арктическите ледове са в почти цялостен огнен пояс от продължаващите вече 20 дни колосални по мащаб пожари, не само в Сибир, но и в Канада. Огнен пръстен е обхванал Арктика - хиляди пожари горят в Сибир, Северна Европа, Гренландия, Аляска... Огнищата се виждат от Космоса, а димът от тях се разпростира на стотици километри.

"Започна се" <> обратно на "Свърши се!" (Йоан 19:30)
"Петия Ангел изля чашата си върху престола на звяра (666)". Кой е "престола" на звяра? Самата Земя - 13-а сфера. Затова и "Сатана е княз на този свят, но НЕ е господар. Господар е само Бог!"

ВСИЧКИ МАТЕРИАЛИ ЗА ПОТОПА 2020-2028 :  В ПУБЛИКАЦИИТЕ ПОД НОВИНАТА

Започва невиждано в съвременната история на планетата топене на ледове. Огромни, невъобразими за човешкото съзнание - ледове. Ледовете стават вода, а водата тръгва - първо ще запълни подземните кухини, а след това ще каже "Здравей" първо на Великобритания, Швеция, Норвегия, Дания, Финландия...

Промяната на климата ще резонира във всички краища на планетата, като под най-силен риск са големите градове и държави по океанските крайбрежия.

Според Световната метеорологична организация арктическите пожари от юни са изхвърлили в атмосферата 50 мегатона въглероден диоксид - толкова, колкото създава Швеция за цяла година, и повече, отколкото сборния резултат от всички месеци юни между 2010 и 2018 г.

Проучване на горите на север от Полярния кръг, разпространено неотдавна, твърди, че те горят с мащаби, невиждани за последните 10 000 години.

В Сибир в началото на седмицата горяха близо 3 милиона хектара (и се увеличават), което е почти колкото територията на Белгияю. Проблемът не е само в Русия, а в целия пояс около Северния ледовит океан, където температурите се покачват много по-бързо, отколкото средното за планетата и топлото време допринася за избухване на пожари и продължителното им горене, заяви Марк Парингтън, старши анализатор и специалист по горските пожари към Системата за наблюдение на атмосферата Copernicus (CAMS).

Някои от пожарите наистина са огромни - с площ от 100 хиляди футболни игрища. 
Свързани публикации

22.07.2017 г.
14211

Земетресенията и природните катаклизми следват невежеството. Промяната наближава, времето се сгъстява (ВИДЕО)

Огънят е превъзходство над човешките разбирания. Когато се яви Огъня - хората няма какво да разсъждават. Когато дойде Часът на Огъня, той не се съобразява с човешка философия, защото самите хора не са се съобразявали с Бога.
07.04.2017 г.
90663

България - малък остров на спасение в мрачните времена, които идват. Емигрантите да се прибират у дома

Ако ужасът на терористичните актове не доведе до отрезвяване и не промени в следващите години заспалото съзнание на материално-технократското западн(ал)о общество, то Големите природни катаклизми ще свършат това
23.07.2016 г.
281545

Пророчествата за Европа се сбъдват. Хиляди се подготвят за завръщане в България

Терористичните актове от последните две години са едва на повърхността на натрупаните с години тежки проблеми, които назряваха като цирей под лъскавата и на много места позлатена опаковка на западно-европейската територия
19.01.2017 г.
38736

Земетресенията в Италия са само лека подготовка за това, което следва в Европа

Земетресенията са милостта на Бога, част от един разумен план, но съвсем малка част от хората го осъзнават, защото все още не са готови и са потънали в слепотата на материалното и греховете.
08.09.2017 г.
3174

Само колективните молитви са в състояние да отслабят природните катаклизми

Учителя казва: Ще дойде ден, когато ще излезе от вълните на бурното море и ще стане творец на собствената си съдба: каквото помисли, ще стане; каквото пожелае, ще има. Работете съзнателно, да станете творци на съдбата си. 
27.07.2017 г.
40079

НАСА публикува снимки на отделеният от Антарктида ледник. Потопът започва поетапно до 4 години

Големите температурни аномалии предшестват глобален катаклизъм с наводнения, който се очаква да се случи в периода 2020-2028-а година. Според по-авангардни учени, той ще засегне голяма част от Западна Европа, най-вече скандинавските страни, Франция, Великобритания, Италия, както и части на Централна Европа.
28.01.2018 г.
9676

Мариана Везнева: В житните кръгове има послания, които са шанс за спасение (ВИДЕО)

Представяме ви пълния текст от видеото с арх.Мариана Везнева по темата за 6-та раса, посланията на житните кръгове и предупрежденията на висшите йерархии за бъдещето на Земята и предстоящите природни катаклизми.
17.07.2019 г.
58668

Феноменът Елисавета Логинова: Много скоро предстои да се срещнем с космическия разум

Когато в България чуят думата Царичина, никой не остава безразличен. Един от авторите твърди, че вътре има генна банка, друг посочва мястото като източник на най-свещената енергия на планетата.  Елисавета Логинова разказва своята история за Царичина в книгата „Царичина – съдбовен контакт”

26.04.2016 г.
4954

Големите температурни аномалии предшестват глобален катаклизъм с наводнения

Сега обаче, температурният скок е толкова висок, че учените са шокирани от ускоряването на глобалното затопляне. Те призовават за ускорено въвеждане на забраната за използване на изкопаеми горива.
02.04.2019 г.
7412

Елена Блаватска: Шестата раса ще се появи след като катаклизми разрушат част от Европа

Докато това минало и бъдеще е скрито за нас, докато ние гледаме на живота като на загадка, неподозирайки, че сами сме се създали, дотогава явленията в нашия живот ще ни се показват като случайно излезли из бездната на незнайното и срещнали нас в света.
14.03.2017 г.
158177

Мариана Везнева: В житните кръгове е записано, че потопът ще залее първо Англия. В България има защитени зони (ВИДЕО)

Във встъпителното видео може да се докоснете до споделените мисли за връзката на житните кръгове с напреднали същества от Шамбала, да разберете каква е връзката с планетата Нибиру, както и да видите тълкувания на някои от най-интересните житни кръгове, които са свързани с редица предизвикателства пред човечеството, включително пречистващи природни катаклизми, както и специално житно формирование, показващо най-защитените зони в България
18.04.2016 г.
49456

Новите земетресения в глобален мащаб са само лека подготовка за периода 2020-2028

Някои от по-смелите и независими конвенционални учени, търсят частично обяснение на причините и обвързват фактите във връзка със силно повишената сеизмична активност с регистрираните аномалии в Слънчевата система и по-специално отчетеното от космическата мисия Касини гравитационно дърпане
Коментари: 1
  • Жена
    05.08.2019 г., 18:45 ч.
    4     1

    Това само човек може да го направи,да подпали гората,както се случи миналата година в Америка

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12