Търси

Ариманически сили в Англия разрешават ГМО до няколко месеца

01.08.2019 г.
3133
2
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Новият премиер на Обединеното кралство Борис Джонсън започна новият си ръководен пост с темата за ГМО и бързото им разрешаване в Англия, като се стреми към бърза търговска сделка със САЩ след Brexit.

„Нека да започнем с това - да освободим аграрните и биологичните науки във Великобритания от правилата за анти ГМО продукти“, каза Джонсън в първата си реч като нов премиер на Обединеното кралство.


ГМО културите, които в момента се използват във фуражи за животни, като относително малък разрешен процент, често предизвикват мутации в бактерии и на молекулярно ниво, което води до ракови заболявания и мутиране на заразни вируси. При цялостно разрешаване на ГМО, това би отворило врата пред генни и вирусни мутации, включително мутации на разпространените вируси като Африканска чума по свинете (АЧС), високопатогенен птичи грип (H5N1), H3N2, H10N4 и други опасни заразни болести, които ако засега засягат само животните, след ГМО ще мутират и ще са смъртоносни и за хората

Твърдоглавието и демоничната упоритост на рошавия премиер на Великобритания продължава: „Нека разработим устойчиви ГМО култури, алтернатива на бананите, които ще нахранят света“, добави той.

Силното ГМО лоби и биологичния сектор приветстваха с общ вой изявлението на Джонсън, казвайки, че това ще донесе значителни иновации и много пари за бранша.

Обезумели от забранената иначе в ЕС възможност за бързи печалби на гърба на здравето на хората, рискувайки отразяване на промени на клетъчно ниво у хората и животните, ГМО лобитата в Англия се активизираха като плъхове, които излизат от влажните си и мрачни подземни дупки.

Обнадеждени от демоничното предложение на новия британски примиер с рошава коса, биотехнолгичните корпорации, разработващи ГМО веднага изразиха мнение, че щом в Англия бъде разрешено ГМО, това трябва да се случи и през следващите 5 години на ниво ЕС.

Еврокомисарят по здравеопазването Витенис Андрюкайтис (що за име?!) също подкрепи ГМО и заяви пред журналисти в Брюксел: „Моля, кажете ми, колко души са загинали заради ГМО? Имате ли статистика? “

Но противопоставянето на общественото мнение на ЕС срещу ГМО е добре вкоренено и трудно ще преодолее ситуацията.

Лондон обаче няма да се съобрази с това и ще премине към промяна в законодателството за ГМО, което ще бъде и от решаващо значение за търговските сделки със САЩ. Силните лобите зад Океана вече оказват прекалено голям натиск върху Обединеното кралство да отвори вратите на ГМО, с което да се запечата сделката след Brexit. / източник: АгроКлуб
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 2
  • Виктор Чобанов
    05.08.2019 г. 18:23
    Така, обаче ако срещнат мощна духовна съпротива няма да имат никакъв шанс, значи всичко зависи от духовноя фокус на всички хора, кое ще надделее, решаваш ти читателю, защото си фактор !!! Аз например казвам така: Те няма да разпространят никакво ГМО, защото нашата духовна сила, която е в единство с Божията Сила , ще ги помете като ураган !... Сега си представете приятели, че повечето от вас си помислят решително същата или подобна мисъл, тогава как мислите ? Ще има ли някакъв шанс този рошав ''красавец'' от Англия да устои на този Духовен Егрегор? Но ако приемем новината като факт, това би означавало че вярваме в силата на Стария Професер повече отколкото вярвамве в древната сила на Бога и Старците... Дали ще си представите този ураган към тези ''хубавци'', като облак от Любов, или като истинска упостошителна стихия, или като Молитва към Бог, е все едно, защото Бог не седи в основата на нито една човешка или демонична дисхармония, било то ГМО или нещо друго и ще бъде на наша страна, а ако смятате че това е наказание идващо от Бога за греховете на Европейците, то тогава трябва да сте абсолютно проверили и сигорни, че това решение е Зряла Карма за цяла Европа ! Но не всичко е зряла карма и много от нещата са изпитание за нашите вяра, упование, дълбинно доверие в Бог, както и за Нашата Любов, МъдроЛюбие и ИстоноЛюбие !
  • M
    04.08.2019 г. 18:09
    Да не гледаме на света през материалните очи. Чаша портокалов сок на ден е достатъчна за нашето здраве. Всяка друга храна е излишна.:)

Коментари:

Спонсори на Портал 12