Търси

Арх.Мариана Везнева: Пандемията от коронавиурс е посочена рано в пиктограма от Китай (ВИДЕО)

23.03.2020 г.
16644
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Публикувани предупреждения през 2011 г. и 2015 г.  от арх. Мариана Везнева за пандемия от вируси и пиктограма – предупреждение в Китай, са отправени като знаци към човечеството с идеята то да вземи мерки за промяна и да се предпази. Това обаче не се случва.Вече 16 години арх.Мариана Везнева разчита и публикува в своите книги важни послания и предупреждения, вложени в житните кръгове за опасностите, които предстоят да се случат на Земята. Избрана е за посланик на Махатмите – Учителите от Великото Бяло Братство, което следи и бди за еволюцията на планетата Земя. Мариана неуморно работи, за да подготви тези, „които имат очи да видят и уши да чуят“, за предстоящите неизбежни промени във всяка една област от живота на човека. В момента подготвя нова книга - „В диалог с Махатмите от Шамбала“. В нея ще разкрие уникални случки от личните й срещи със Създателите на житните кръгове.

Чрез разчитането на посланията в пиктограмите /от 2003 до 2015/ , появяващи се ежегодно по цял свят, Мариана Везнева разкрива, че промяната няма да бъде глобална за цялата Земя, а ще бъде промяна за отделни територии. Защото тези, които трябва да пострадат, трябва да минат през изпитания. Не може хората наготово и без усилия да получават, каквото искат. Само тези градове, които се съобразят с новите условия за разумен живот, ще оцелеят и ще се запазят.

Създателите на житните кръгове говорят: „Вече отделяме житото от плявата. Събираме тези, които могат да помогнат за възстановяване на Земята. Ще бъде защитена само тази част от човечеството, която е достойна да продължи еволюцията напред. Ние не искаме наготово хората да получат нашето благоволение, а всеки сам да покаже, че от сърцето му извира желание за саможертва“.


През 2011 г. в диалог с Махатмите Мариана Везнева задава въпроса: „Бедствията, които зачестяват напоследък, дали са резултат от космическа или от човешка дейност“.
Като отговор на този въпрос Създателите спускат няколко пиктограми в Англия и отговарят: „Когато събитията са фатални и не могат да се овладеят, тогава говорим за космическа катастрофа. Такива събития не идват незабелязано от Нас и Ние пазим планетата“. Но в Англия спускат и следната пиктограма на 05.07. 2011, в Honey Street, Alton Barnes, Wiltshire:Посланието гласи: „Предстои опасност от пандемия – масово заболяване от вируси,  създадени във вашите лаборатории, от вашата човешка дейност“.

Не се съобщава място и време, дава се само предупреждение!
През 2015 год. Мариана Везнева задава въпроса: „За да преодолеем фаталните събития, ще ни е нужна Вашата помощ. Ще я получим ли“.

Създателите отговарят  на своя посланик Мариана Везнева с пиктограми в Германия, Китай и Англия. Те представляват чакри, които са наситени със здравословна енергия и въздействат върху мястото и хората. Везнева знае от своя опит, че подобни пиктограми са свързани с болести. На 08.05.2015 г. в Китай се спуска пиктограмата:Посланието гласи: „Тази пиктограма благоприятства върху сърдечната чакра и помага за белите дробове и дишането“. Тя представлява сърдечната чакра с 12 листенца, в центъра на която се очертава деформирано шестлистно цвете – символ на живота. Тогава задава въпроса: „Но защо в Китай“. Отговорът е: „Там въздухът е силно замърсен и хората ще имат проблеми със сърцето и белите дробове“. Везнева веднага задава въпрос: „Как ще се излекуват?“ Отговорът е: „На висока планина с чист въздух“.

Мариана продължава изследването на пиктограмите през следващите години и получава допълнителна информация в  телепатичен контакт с Махатмите:
 „Ние ви даваме тази информация много по-рано, защото всичко това изисква една подготовка, едно познание, което да стигне до съзнанието на повече хора. Наистина ще настъпи постепено изолиране на хората от новата раса и откъсване от стария начин на живот. Не е възможно съзнанието на всички да бъде променено. Така че егоизмът, който владее ума и сърцата на много хора, ще бъде пометен.

Материализмът постепенно ще рухне. Той довежда до една техника, която убива човека, довежда до съсредоточаване на творческите сили в едни технически усъвършенствания вместо в духовни. Всички възможности се крият в самия човек. Ще дойде този момент, в който човек ще развие и ще използва всички свои мисловни възможности, които му дават топлина, и светлина, и храна.   
Предстоят изпитания на Земята и трябва да се мобилизирате за тях. Нещата вървят бавно, но трябва да сте готови и да привличате все повече и повече хора, които имат влияние над останалите и могат да помогнат.

Обединявайте се! Създавайте центрове за разпространение и разчитане на пиктограмите в житните поля! Създавайте общества от пробудени души! Овладявайте скритите сили в себе си! Не търсете духовен учител във физическо тяло! Ние директно ще ви съветваме чрез нашето слово, написано върху житните ниви. Постепенно ще се обединят всички групи, изучаващи словото в житните кръгове“.Така нашите Покровители от години ни предупреждават за много от предстоящите събития, които ни очакват. За съжаление малко са хората, които се вслушват в словото на посланията от житните кръгове, за които години наред Мариана Везнева разказва в своите книги, публикации и интервюта. Единствено в наша полза е да обеденим усилията си и да разпространим тези послания по света чрез интернет, книги и филми, за да повярват хората по света, че не сме сами, че има Същества, които  мислят за нас и могат да ни дадат полезни съвети как да запазим и продължим живота си. Ключът за получаване на тази важна информация е даден в България чрез Мариана Везнева и всеки буден човек трябва да оцени, да помисли и поеме своята отговорност за разпространение на тези важни послания по света.

Призивът на Мариана Везнева днес е да бъде създаден екип от специалисти от различни области на знанието, които да следят и обсъждат посланията в пиктограмите. А тя ще насочва към идващите нови предизвикателства на времето, в което живеем и ще им помага с разчитането на новите пиктограми. Необходимо условие е всеки участник да има желание да бъде отдаден да работи в полза на света. И със сигурност ще помогнем на много души по света да пробудят своята изконна духовна същност и да преминем по-леко през следващите подобни изпитания.Марияна Везнева, 23.03.2020:
Никак не обичам да говоря, че притежавам свръхсетивни качествата, характерни за новата шеста раса, но когато се налага мога да кажа нещо.

С появата на съвършените житни кръгове по всички краища на света и сложни геометрични формации в житните ниви, наречени пиктограми, аз се отдадох на чертане пиктограмите и разчитане посланията в тях. За мен това беше лесно, защото аз чувах словото на Създателите и какво точно е посланието. Не беше възможно да науча някой да разчита посланията, защото никой не чуваше словото, а всеки мислеше, че аз се ориентирам по фигурите. И така минаваха годините. Всяка година в сезона на житните кръгове от април до септември аз си стоях в къщи, чертаех новопоявилите се фигури и разчитах посланията в тях.

Първата ми книга за житните кръгове излезе през 2004 г. През 2009 издадох нова книга „Тревожният диалог в символите на житните кръгове“, но продължавах да изследвам всяка новопоявила се пиктограма и да разчитам посланията телепатично, а понякога и визуално. От рано бях разбрала, че пиктограмите носят отговор на зададен въпрос и че водя диалог със Създателите на изящните геометрични композиции, диалог с Великите Учители на човечеството - Махатмите от Шамбала.

И така през 2015 г. попитах гласно Учителите: „До кога ще чертая и разчитам посланията в житните кръгове?“. Отговориха ми до 2015. Свалих от интернет всички документални снимки за 2015 година и се приготвих да чертая. За разлика от друга година, тези пиктограми бяха от различни страни на Европа и света и някои наподобяваха на 7-те чакри в човешкото тяло. От дългогодишният си опит знам, че ни показват пиктограми като чакри, когато става въпрос за болести. И така пред мен стояха пиктограми на различни чакри от Полша, Германия, Англия и една от Китай. Пиктограмата от Китай носеше дата 08.05.2015 г. и представляваше сърдечната чакра с 12 листенца, в центъра на която се очертаваше деформирано шестлистно цвете – символ на живота.
 
Взех пиктограмата от Китай и попитах Махатмите какво ще стане в Китай, защо в Китай? Телепатично ми отговориха, че въздухът в Китай е силно замърсен и хората ще имат проблеми със сърцето и белите дробове. Веднага попитах: „А как ще се излекуват?“ Отговориха ми: „На висока планина с чист въздух!“

Сега работя по нова книга за Махатмите, когато дойде пандемията на корона вируса. Бяха ни дали пиктограма - предупреждение за болест, която най-напред ще се появи в Китай и след това в целия свят.

Аз зная, че болестта ще отмине и тези тервоги ще се забравят. Но тя ще изиграе и положителна роля. Всички държави в Европа се обедениха за обща борба срещу заболяването. Този период ще отмине, но ние станахме по-добри и по-отговорни за живота на планетата. Следващата пречка ще бъде замърсяването на зелената покривка на Земята – „Зелената сделка“.
От години говоря с Махатмите от Шамбала – създателите на житните кръгове. Те искат от нас да създадем екип от различни специалисти, които да следят и обсъждат посланията в пиктограмите.

Аз не мога да създам такъв екип, а такъв екип ще бъде много необходим. Затова с тази статия аз призовавам някой друг, отдаден в служба на света да го създаде. Аз мога само да направлявам специалистите и да им помагам с разчитане на посланията. А посланията не са само за болести. Ние почти сме унищожили природата и забравили за Майката - Земя, ще имаме и други проблеми.


За участие в екипа и връзка с М.Везнева -  тел. 0887056680 и Портал 12. 
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12