Търси

Английски фермер унищожи феноменален житен кръг със 77 пентаграма (ВИДЕО)

07.07.2018 г.
7505
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Един от най-впечатляващите през последните години житни кръгове (crop circles) се появи преди дни в южна Англия. Сакралното послание в изумителното изкуство, което ни поднасят същества от друго измерение е изпълнено с кодове: пентаграми и перфектни геометрични фигури - вплетени една в друга.

Петолъчката е геометричен израз на числото 5. Акцентът тук е да се погледне на човека като Дух. Свързаността на всички пентаграми и оформените между тях геометрични фигури и "празни пространства" показват, че човечеството вече е изправено пред събития, които ще понесе заради своите неразумни дейности и безотговорност спрямо природата и живота - като Дар от Бога.
Заради своите суеверия и втърденост в каноните на църквата, някои от собствениците на земеделските полета - считат това за "дяволско проклятие". И тъй като полето с реколтата от пшеница все още не е готово за жътва, земеделецът в този случай влиза със своя трактор и косачка и окосява умишлено - един от най-съвършените житни кръгове, появявали се изобщо някога на Земята. В Англия, сред някои консервативно религиозни среди наричат житните кръгове дело на „дяволът жътвар“. 


Към момента съществуват две основни направления в тълкуването на житните кръгове, които са: 
- с цел предоставяне на информация и послания за човечеството
- с цел изпит на напредващи същества от висши сфери, които изявявайки се в този вид мимолетно изкуство, да бъдат оценени (т.е. Земята е само терен за изпит)

В същото време житните кръгове сами по себе си съдържат такова богатство от симетрия в геометрията, че могат да бъдат използвани за многопластови и разнообразни интерпретации и тълкувания - неограничени и зависещи единствено от човешката или интуитивна гледна точка.

ВИЖТЕ ВИДЕО:
 
1
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12