Търси

Ангелска нумерология - значение на повтарящите се цифри

20.06.2017 г.
14876
4
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Често се случва да виждаме еднакви цифри или комбинации от числа, когато сме вкъщи, на работа, в колата или на обществени места. Разтеглени във времето "случайности" ли са, когато от 09.09, 10.10, 11.11, 12.12.......до 22.22 ч. виждаме на дисплей на мобилния си телефон изписани тези числа? Случайно ли поглеждаме точно в тези часове и минути към дигиталния дисплей?...

Съществата от другите измерения често изпращат съобщения до нас, като ни показва поредици от числа. Те тихо шепнат в ухото ни този особен кодов език, за който трябва да сме отворени да тълкуваме, без излишни самовнушения.

Какво означават различните числови комбинации според редица изследователи и древни алхимици?

111 - Гледайте вашите мисли внимателно и се уверете, че мислите само за това, което е важно и не допускате опасно външно влияние. Тази последователност означава, че ​​ще имате достатъчно възможности, за да проявите вашите мисли във физическа форма за рекордно кратко време. 

222 - Вашите новопосяти идеи започват да се превръщат в реалност. Продължете да ги подхранвате с нужните действия, любов и чистота

333 - Учителя Беинса ДУно дава пример за числото 333, че трептенията на звука във въздуха се разпространяват с бързина 333 метра в секунда. Баща, майка, син. С три сърца човек е по-силен, с три ума е по-силен, с три тела е по-силен. Вие влизате в един свят разумен. 

444 - Ангелите са наблизо, тяхната защита и помощ е до вас. Можете да ги усетите. Учителя казва : Как бихте превели 444? Три по четири колко прави? Дванайсет....

555 - Затегнете коланите. Предстои ви промяна. Тази промяна не трябва да се разглежда като "положителна" или "негативна", тъй като всички промени са просто естествена част от потока на живота. Може би тази промяна е отговор на молитвите ви, така че продължете да бъдете в покой.

666 - Това число иска да ви даде знак, че трябва да запазите вашите мисли в баланса между небето и земята. Трите шестици са, че сте се захванали в земното, материалното и не е задължително да се асоциират с дявола или Ариман, но все пак - те показват, че сте се заземили прекалено много - попаднали сте в капаните на материалния живот. От друга страна, трите шестици могат да означават предупреждение за комуникация с конкретен човек, с когото сте в момента или общувате.

777 - Това е знак, че вървите в правилна посока. Нужни са още усилия, безупречност и сила, но това е верния път! Когато видите това, число, уж случайно, знайте, че то затвърждава това, с което сте се захванали. Ангелите одобряват това.

888 - определен етап от живота е към края си, а това е знак за предупреждение за подготовка. Този набор от цифри, може да означава, че наближава завършване на нещо емоционално или връзка с човек. Това също така означава, че има светлина в края на тунела. Учителя Дънов казва: Ако имаш числото 888, като събереш трите осморки, получаваш 24. Като събереш 2+4=6. Числото шест означава прозорци на къщата, откъдето влиза светлината. Като се каже шест, отвори прозорците си, да ти стане светло. Ако искаш да разбереш природата, започни да работиш с нейните сили. Така ще разбереш Божествения език. Като дойде известно страдание върху тебе, да ти е приятно. Ако сгрешиш, пак да ти е приятно. – Защо? – Защото имаш възможност да се изправиш.

999 - Какво представлява числото 999? Учителя Дънов казва: То е хиляда без едно. В деветката се крият всички възможности за твоето повдигане. Като дойдеш до числото 999, не отлагай, в него са всички възможности. Ти имаш всички условия и в трите свята – във физическия, духовния и Божествения. Започни да работиш.

Но от особено значение са и цифрите, които са "отражение": 12 и 21, 32 и 23, или се повтарят едни на други, - 12:12, 23:23, 11:11...

Имам още да ти съобщя, че в твоята душа вече Бог приготовлява онова велико изменение, което е свойствено само на Синовете Божии. Твоята душа ще прогледне скоро като през нови очи на света, на всичко, което се върши около теб. Не ще ти бъде тогава чудно да разбираш тия скрити тайни, които сега сплитат ума ти. И мога ли Аз да говоря по-откровено с теб, да ти дам да разбереш това, което съм натоварен да ти изявя. Защото нещата имат значение само за онзи, който разбира, който има разумение в сърцето си. Не мисли, че Небето е безчувствено към твоите усилия. Всяка стъпка, която ти вземаш нагоре и напред, радва всички там горе.
Учителя, 1900г.


Очаквайте специално интервю с Елеазар Хараш, както и нова книга по темата за числата.
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 

Свързани публикации

Ѣ-вата гласна - снимка © 2016 Портал 12 - из книгата Нещастна фамилия, Васил Друмев
24.05.2016 г.
22121
23

Снежана Стефанова: Всяка буква е код на съдбата! Защо бе премахната Ѣ-вата гласна?

Според мен Бог е същина, основен код във всеки друг код, основно съдържание, над което всичко друго съществуващо се надгражда. Той не е от нашата реалност, за да го разберем или докажем, но това не доказва, че не съществува. Физичните закони са дадени от Бог, от разумността във вселената-космос.
Виж повече
Елеазар Хараш
16.07.2016 г.
19314
6

Елеазар Хараш: Чистия дух в нас – той е същността и той надминава реалностите (ВИДЕО)

Чистия дух е древният път. Само той познава безкрая. Чистия дух в нас – той е същността и той надминава реалностите – и физически и невидими…, астралния свят е илюзорна реалност. Той пак е невидим, но е беден свят
Виж повече
нова година 2017 - прогнози
01.01.2017 г.
48551
6

2017 - година на важни промени и подготовка за тежък период за неосъзнатите

Числото 17 е трезво, то обича хора, които разсъждават. На хора, които не разсъждават, това число причинява големи нещастия, с цел да започнат да мислят върху всичко, което предприемат.
 
Виж повече
Коментари 4
 • AUXIOM
  22.06.2017 г. 10:09
  Благодарност! Само за нулите не видях нищо... В очакване на специалното интервю с Елеазар Хараш :)
 • Sofia Bogdanova
  20.06.2017 г. 11:46
  17 е число на милосърдието, то обича хора, които разсъждават. На хора, които не разсъждават, това число причинява големи нещастия, с цел да започнат да мислят върху всичко, което предприемат.
 • Sofia Bogdanova
  20.06.2017 г. 11:45
  8000 х 12 х 4 х 7 х 52 х 365 х 24 х 6О х 60 равно на числото на годините от създаването на света.
 • Вера
  20.06.2017 г. 11:06
  Имам 3 деца и 3- те са родени на дата 17

Коментари:

Спонсори на Портал 12