Ангелите на съдбата стоят зад всяка катастрофа, като израз на Божията Правда (ВИДЕО)

20.04.2020 г.
47025
Добавена от: Борислав Борисов
Бог раздава правдата и там кой може да оспорва на Бога? Това става защото Бог е позволил, но хората не могат да разберат защо е позволил. Ако обясня дълбоката истина за това, ще стане опасно, защото хората не са готови да разберат дълбоката истина и затова трябва да слушат хиляди глупости – случки и тълкувания, които са далече. Ангелите на съдбата изчисляват всичко, след като Бог е позволил, защото ангелите на съдбата знаят какво се иска и какво е записано. (и изпълняват)

Има една Тишина, в която няма никакви въпроси, никакви отговори. Значи, има Тишина която е компромис, има Тишина в която няма. Какво казва Тишината, Боре, за думата "катастрофа"?

Да разгледаме - много дълбока дума. В обикновеното съзнание катастрофата означава бедствие. Това е много погрешно тълкуване, точно затова съм го избрал. Думата катастрофа е много загадъчно понятие, в много измерения.

Катастрофата не само убива - тя твори промени, поражда нов порядък, ново мислене. Няма значение дали те изпраща в другия свят. Тя е, която Бог иска там да ти помогне.

Катастрофа всъщност не е отрицателно нещо, защото минавайки през много катастрофи човечеството ще се завърне в Бога. Няма друг начин. Много страдание, много привилегии означава и много катастрофи.

Катастрофата е способ и действие на невидима велика сила.

Катастрофата е четири неща:
Първото е урок, второто е възмездие, третото е проклятие и забележи, четвъртото най-дълбокото - е благо.

Катастрофата на вътрешен план спасява човека от много натрупани прастари заблуждения. Тука отново работи скритият, Божият замисъл. Катастрофата, включително и в Рая, защото в Рая също стана катастрофа, това е пътя към велико обновление – бунтарите духове, непокорните да се обновят.

Катастрофата променя целите на човека. Променя идеалите, мненията, намеренията, начина на живот.

Катастрофата е разчистване на сметките със старото натрупано заблудено мислене. Виж какъв очистител е катастрофата, а се води нали ... като бедствие. Но зависи и какъв ще е подходът на хората при катастрофа, дали ще я осъзнаят, приемат или като слепци ще продължат.

Значи, има и такива хора прекалено упорити, там те могат да увеличат в тежкото страдание и мъчение още повече злото си, тайното зло ще излезе, което е лицемерното. Обаче, може би над 70 - 80 % ще искат да поумнеят, да се вразумеят, ще го оценят, а това оценяване вече е възход .

Дървото за познанието е името на една много стара демонична цивилизация - катастрофирала. Това е дървото за познанието. Тези същества от това дърво, много преди да има катастрофа, преди Адам, те са имали катастрофално мислене, после се пренася в Рая. Но Бог е наистина велик замисъл, защото Той е вложил скрито в природата на катастрофата, той е сложил пътя на развитие вътре в катастрофата и обновление. Това означава, че катастрофата е край на една линия на развитие и началото на друга промяна.

В катастрофата е заключена много дълбока и тайна мъдрост на Бога, но както каза и ти дали ще осъзнае човек, защото може и… Където и да отидеш трябва да взимаш Бог със себе си, на каквото и място да отиваш. Силата на живота е в мълчаливото даване. Особено, ако това даване е докрай и особено красиво е ако е несподелимо, тогава… 
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...

Спонсори на Портал12