Търси

Ангела Велкова: Трябва да сме свободни от страха и да отключим 7-те си чакри за творчество, здраве и себепознание (ВИДЕО)

22.09.2016 г.
6005
2
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Продължаваме темата за влиянието на емоциите и поведението на човек върху 7-те чакри в тялото, които са пряко свързани със здравето и психическото ни състояние. Във видео интервюто с холистичния терапевт Ангела Велкова, можете да разберете в детайли особеностите на всяка чакра и взаимовръзките с мисленето, поведението и начинът на живот на човек, както и за времевите периоди от детството, когато се развива всяка отделна чакра.

Трябва да бъдем свободни и всеки от нас да търси своята истина, а не да се подчиняваме на някакви чужди “истини”. Можем да вземем идея или някакво знание от другите хора, но трябва да осъзнаваме през себе си собствената истина, защото тогава е най-голямото творчество. Така ние няма да бъдем дубликат на някой друг човек, а ще можем да проявим своите таланти и творческа енергия, но не през някой друг, а през себе си.

- Да, но в днешния свят, в който живеем, под влиянието на конвенционалните медии и подражаването на различни поведенчески модели, все тласкат човек именно към това - не да бъде себе си, а да бъде шаблон на нещо или на някого и сякаш става все по-трудно персоналното оцеляване на отделните индивидуалности. Виждаме как повечето хора застиват на нивото на 1-а и 2-а чакра…?

Така е, много хора са зациклили на ниво 1-а и 2-а чакра. Т.е. - храна, емоции, секс. И много хора не желаят да живеят истинския си живот. Всичко това - да не бъдеш себе си, да не твориш себе си, е предизвикано от страха и манипулацията през страха, от движенето на масите в конкретна посока, от даването на конкретни модели и шаблони. На хората им е трудно да излязат от “златната” си клетка. Те стоят, отворена е вратата на клетката, но те стоят и наблюдават. Собствената им свобода е навън, но когато се вгледат в тази свобода, виждат зад нея неизвестността. И тогава вече идва страха и много от хората не излизат от своята “златна” клетка, защото се страхуват от тази неизвестност, а целта е да си върнем творчеството, енергията и физическото здраве, а оттам менталното и психическо здраве. Нужно е да си припомним всеки кой и за какво е тук на Земята. Всеки трябва да извади своя енергиен ресурс и на база него и знанията, да излезе свободно и спокойно извън клетката….и да твори.
-

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО ИНТЕРВЮ:

Ангела Велкова - видео интервю за чакрите

Свързани публикации

Ангела Велкова | © снимка: Портал12
07.09.2016 г.
16650
4

Кои са емоционалните причини за болестите и каква е връзката им със 7-те чакри? (ВИДЕО)

Представяме ви интервю с Ангела Велкова, преподавател по йога и холистично лечение, по темата за мислите, чувствата, енергийния баланс и емоциите на човек, като начин за решаване на първопричините за болестите на съвремието ни. 
Виж повече
Коментари 2
  • бай Митака
    26.09.2016 г. 15:46
    е какво се тюхкате. Винаги има оправия! Когато нещо е запушено, просто трябва да го отпушиш! хаха :D
  • Дими
    23.09.2016 г. 14:14
    след това видео си мисля едва ли са останали хора с отпушени енергийни канали във времето, в което живеем. Но ще ги отпушим скоро! :P

Коментари:

Спонсори на Портал 12