Ангел спасява давещо се момче край Котел (РАЗКАЗ)

25.07.2017 г.
8638
Добавена от: Портал12
Представяме ви разказ, изпратен от нашия читател Диян Дачев за конкурса на Портал12 за лична свръхестествена история. Екипът ни го оцени на 4-о място, но историята е много ясна, кратка и показателна:


Беше лятна ваканция след първи или втори клас, не знам точно. Прекарвах тези сладки три месеца в Котел при баба и дядо. В един горещ летен ден пускахме малка лодка вързана с въже по реката в града.Лодката плува, а ние я контролираме с въженцето. В един момент се подхлъзвам и падам във водата и започвам да се давя. Давенето и паниката ми продължават около 10-тина секунди, когато изведнъж някой ме сграбчва за тениската и ме изважда от водата като с кран.

Това беше дядо ми, който ме остави на брега и започна да ме пляска по врата и да ми казва:
- Ангел да ми пращат на мене да ми казва да бягам да те спасявам, че се давиш. Ангел!!!

Вървя по нагорещения асфалт, обувките ми джвакат , а той не спира да повтаря, че е чул ангелски глас в главата си. Реката е дълга, а мястото, където това се случи е толкова обрасло, че ако не ти каже някой къде се случва, ти не може да го намериш. Сега, след толкова години и срещи с учители като Елеазар, аз разбирам за тази ангелска помощ, която ми спаси живота.
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай