Търси

Андрей Грива: Всички астролози чакат 2021-a година (ВИДЕО)

27.04.2017 г.
15526
2
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
"През 2020-а година ще има последен съвпад в Козирог на Сатурн и Юпитер, след което всички заедно в началото на 2021-а година - преминават във Водолей. Това ще бъде според нас изключително интересен момент, който всички астролози чакат.

Ние знаем, че тази събитийност ще доведе до нещо, още повече че завршва един 200 годишен цикъл в материята, като последен се е случил в Козирог, и вече ще се разкрие Новата Епоха, която предстои."

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО ЗА ХОРОСКОПЪТ НА БЪЛГАРИЯ:
 

Свързани публикации

България - астропрогноза
19.08.2016 г.
3871

Любомир Червенков: Нужно е осъзнаване и активни действия на българите! (ВИДЕО)

В момента сме свидетели, че се подкопават основите на държавите, подкопават се основите на образованието и на знанията, и това, в което сега навлизаме можем да наречем условно "Свят на корпорациите", а какво следва след това е страшно да си го представим
Виж повече
Атнтична астрология, том II – Планети, Планети в Аспекти
30.09.2016 г.
2467
3

Астрологично знание на 2000 години отново възкръсва в книгата на астролога Румен Колев

Книгата е създадена на база изумителните трактати на Хермес, които ни потапят в една друга Вселена, където хората със затаен дъх наблюдават знаците на Бог, нарисувани в лазурното небе.
Книгата е очаквана с голям интерес в средите на професионалните астролози, така също и от любителите на тази древна наука, тъй като тя навлиза дълбоко в древното знание за звездите.
Виж повече
Човек може да изменя влиянията на звездите и сам да бъде господар на съдбата си
25.10.2016 г.
3758
1

12 зодиакални знаци като проява в четирите свята

Основният астрологичен закон гласи: звездите със своите сили и влияния управляват живота и съдбата на човека, а Божествената Мъдрост управлява звездите. Следователно, всеки човек, който се запознае с Божествената Мъдрост, може да изменя влиянията на звездите и сам става господар на съдбата си.
Виж повече
Вегитарианството ви прави по-млади
04.11.2016 г.
3087
1

Астрологът Михаил Левин: Вегетарианството запазва психическата младост

С практикуване на вегетарианството умът става по-възприемчив, открит и подвижен. Това има голямо значение за висшето знание. Здравето, разбира се, също се подобрява. Издръжливостта на човек нараства.

Виж повече
астрология
26.04.2017 г.
10756

В духовния свят е чест и голяма подготовка да се родиш именно в България (ВИДЕО ЛЕКЦИЯ)

Какво е влиянието на планетите от Слънчевата система спрямо българския етнос, защо Сатурн е кармата на България, защо има много планети в "Близнаци", какво е "Via Bulgaria", каква е ролята и тълкуванието на Луната, вижте в цялото ВИДЕО по темата:
Виж повече
Коментари 2
  • Nikola Chuhlev
    27.04.2017 г. 22:35
    А тези двамата дали ще влезнат в затвора до тогава или изобщо дали ще доживеят? За съжаление проблема не е в тях а в техните последователи! Един човек когато следва хора на лъжата и на кражбата няма как да прокопса много. Но въвлича и останалие в грехове, защото всички сме взаимосвързани. Жестока карма се е натрупала над земята, включително и над България.
  • Григор Михайлов
    27.04.2017 г. 19:20
    :)

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12