Търси

Ана Креалди: Там където е любовта, кармата не съществува

21.08.2017 г.
4215
3
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
В традициите на различните народи има разнообразни обредни ритуали и думи, с които се извършва сватбената церемония. Бракът и вричането на двама души, не е просто празник и събиране на близки и познати. Клетвата между младоженците има неподозирана сила и значение за  обединяването на енергиите в младото семейство. Днес, обаче рядко отдаваме значение на думите, които се изричат в този ден. А какво могат думите - могат много.

Казват, че древните атланти са се женели като младите биват обучени и след това затваряни в отделна стая, за да обединят енергията си, далеч от от нашето разбиране за физическото консумиране на брака. Те са знаели, че докато не се образува семейният егрегор, младите ще имат трудности и неразбирателство по между си. Нарича ли са го още напасване на камъните.

В древността сватбената церемония е била религиозно обричане, обет, но и в наши дни има същата стойност, дори и ние да не отдаваме вече значение на това.
Видът на обета, който даваме пред Вселената е установен нумерологично според датата на сключване на брака.

Сватбата се явява като гласно споразумение, съзнателно или не, че аз избирам този човек за своя половинка, обединявам енергията си, съдбата си с неговата и ставаме едно.

Видът на ритуала няма значение – граждански брак, църковен, мюсюлмански, еврейски, йога ритал, измислена церемония действат равносилно – има дата, която ражда нова нумерологична самоличност – семейството. От тук нататък двамата вече по-малко живеят по индивидуалните си дати на раждане, повече живеят като едно – по сватбения ден.


Проверката на времето идва след 9 години, когато всичко в събитийната съвместимост започва да се повтаря и всички възможности за хармониране са изчерпани. Затова последните години от цикъла на съдбата – осма – девета, седемнайста – осемнайста година са критични и така да се каже изпитват брака. Числата 8, 17 показват каляване на връзката, а 9 и 18 – решение – до край или до тук, отказвам ли се или продължавам.

Имат ли значение думите, които друг е изрекъл, за да ни обвърже в брак и които ние сами казваме, ако има такъв вариант?
Всяка дума от определен обет е нещо, което после в съвместния живот ежесекундно се изпълнява. Тя не остава в миналото и пространството, дори да я забравим, тя бива живяна, ако ще да не сме обърнали внимание и сме под властта
ѝ, докато не прекратим това, а това понякога означава развод.

В сватбения ден, дори когато сме били със смесени чувства, се влага такъв заряд емоция, какъвто рядко изпитваме друг път и поради тази причина казаното има кармична власт във времето над самите нас.

Опитът показва, че мнозина двойки след брака се разпадат още преди егрегорът да се обедини и образува, защото сватбения ден не позволява това. Това общо енергийно тяло е необходим духовен склад, който пази семейството. В него има обща съдба, обща карма, общи благословения свише, общи радости и храни съдбата на бъдещите деца. Всяко сливане на телата, душите, единомислието и хармоничните чувства го образуват и усилват. Без него, двама души не намират смисъл да живеят заедно, защото няма обмен и взаимна полза. Ако двама души не станат тесто, не се омесят, от това хляб не става.

Как двама души попадат на хубав или лош сватбен ден?
Всяка двойка има водещ – човекът, по чиято кармична власт те се женят. Защо често ни харесва ден, чиято дата има лош сценарий за живота ни? Защото просто усещаме, че това е съдбата ни, тя ни привлича като магнит. Кармата не мори, а мъчи.


Изобилието от несъвместимост в браковете се дължи до голяма степен на това, че сме се вързали в минал живот и сме забравили да се развържем. И понеже не го помним, животи наред се влачим един с друг до степен на непоносимост и неразбиране на значението на собствената воля в това.

По-добре ли е да живеем без брак?
Въпросът не е за брака, а за това, че той е форма на обет, това трябва да се разбира и да се внимава как се прави този обет, да има съзнателен характер и самостоятелно участие, а не просто друг да говори красиви думи, които означават какво ли не, а после ти го живееш. В този смисъл сватбените церемонии, в които младоженците сами измислят сватбената клетва са за предпочитане. Всяка дума има нумерологично действие и може да има неосъзната за нас орисия.


Карма се прави най-добре, когато залагаш желания за следващия живот, а тогава – не ги искаш. Предпазваме се от карма, когато съумеем нещата да си останат тук и сега и колкото е възможно, докато ни е хубаво.

Изкуствено дишане на любовта не може да се направи, ако тя е изчерпана. По-важна е любовта. Където е любовта, карма няма. Кармата не оставя време и място за любов в душата.


Добре ли е да се оженим? Да, по-добре е да има сватбен ритуал. Защо? Защото се образува общият агрегор между две души. Не сватбата пречи, нито обетът, а датата на която се избрали да бъде ритуала и думите, които са изречени, за да обявим пред света и Бога, че сме заедно.

Датата на обетът се явява функция на кармичното разплащане, което родът е подготвил за следващото поколение и нейното осъзнато определяне е от особена важност


Ана Креалди
Център кодове на съдбата, съдболог
www.numerologbg.com 
Коментари 3
 • Таня
  22.08.2017 г. 14:56
  Не се съсредоточвайте толкова върху датата в материала - Тук ясно се говори за осъзнато даване на обет и влагане на смисъл в него , във всяка дума. И посланието е ясно - Кйдето има Любов Истинска и Силна, Карма няма. Така, че любовта между двама души следва да е истинска и хората да осъзнават какво означава едно семейство и каква е неговата мисия.
 • Пламен и Анна
  22.08.2017 г. 09:12
  И ние си избрахме прекрасна за нас дата, която в последствие разбрахме, че не е от най-подходящите. Ние обаче вярваме, че осъзнатото живеене, благотърпението и волята да преработим всичко старо е мисия за всеки човек. Дали ще се разделим, дали ще сме с друг, дали ще изберем подподяща дата, няма никакво значение ако не сме готови осъзнато да работим върху себе си и помежду си като трансформираме страданието в любов и благодарност.:N
 • Нели Дерали
  21.08.2017 г. 18:17
  Хаха. И сега с тези "напаснати" енергии си чукаме главите. Забавна статия. Приемете коментара като хумористичен.

Коментари:

Спонсори на Портал 12