Активизираният вулкан в Македония е част от общата подготовка за Голямото Прочистване

04.07.2017 г.
19398
Добавена от: Портал12
Активизираният вулкан в Охрид, Македония е малка част от общата подготовка за Голямото Прочистване, което ще започне през 2021-а година и ще продължи до 2028-а година. В периода 2017-2020 ще прочетат всички подготвителни етапи.

Геомагнитен пробив в йоносферата над България стимулира древни енергийни центрове (СНИМКИ)

Тъй като населението на западната "култура" не приема предупредителните знаци за ускоряващи се процеси и сгъстяване на времето и събитията, не прилага промяна в начина си на живот и затъва пагубно в материалното демонизиране, вече е в ход от страна на висшите йерархии, активизране на глобална енергийна верига, която ще доведе до мащабен природен катаклизъм с вулканични изригвания и наводнения.

Глобален катаклизъм с наводнения очакват учени след няколко години

Събитието ще бъде форма на очистване, която е нов шанс за всички, които са се изгубили в абстракциите на Ариман и Сатаната, чрез техните най-разпространени маски - парите, удоволствията, а също разврата и безотговорният и егоистичен начин на паразитно съществуване.
 
Свързани публикации

07.04.2017 г.
89509

България - малък остров на спасение в мрачните времена, които идват. Емигрантите да се прибират у дома

Ако ужасът на терористичните актове не доведе до отрезвяване и не промени в следващите години заспалото съзнание на материално-технократското западн(ал)о общество, то Големите природни катаклизми ще свършат това
31.05.2016 г.
11546

Мощни вулкани, до скоро неактивни, се пробуждат един по един преди Голямото събитие

Нека всеки се подготви за предстоящите събития така, както смята за редно. Серията от мощни земетресения вече започна - дали това е възмездие? Времето на всеки от нас за поправяне на грешките изтича бързо и безвъзвратно.
19.01.2017 г.
36919

Земетресенията в Италия са само лека подготовка за това, което следва в Европа

Земетресенията са милостта на Бога, част от един разумен план, но съвсем малка част от хората го осъзнават, защото все още не са готови и са потънали в слепотата на материалното и греховете.
18.04.2016 г.
48214

Новите земетресения в глобален мащаб са само лека подготовка за периода 2020-2028

Някои от по-смелите и независими конвенционални учени, търсят частично обяснение на причините и обвързват фактите във връзка със силно повишената сеизмична активност с регистрираните аномалии в Слънчевата система и по-специално отчетеното от космическата мисия Касини гравитационно дърпане
23.10.2016 г.
12107

Астрономи потвърдиха за нови вълнови аномалии от приближаващата планета 9 (Нибиру)

Неоткритата все още планета, която е все още дори извън орбитата на Нептун, се предполага от учените, че се движи в широко разтеглена траектория и има 10 пъти масата на Земята, което следва да се отрази първо на орбитата на Сатурн
12.12.2015 г.
339314

12 високо енергийни места в България (СНИМКИ)

Представяме ви 12  зареждащи места, които препоръчваме да посетите. Важно е да се знае, че всички тези места имат огледална ефективност - с каквито вътрешна енергия и настроение ги посетите - те ще се мултиплицират многократно
24.02.2017 г.
68947

Геомагнитен пробив в йоносферата над България стимулира древни енергийни центрове (СНИМКИ)

Продължаващият вече няколко дни изключителен природен феномен със свръх-повишената слънчева активност, конкретно върху нашата страна, е свързан с активирането на енергийни клетки, разположени в древни геостационарни обсерватории на територията на България.