Търси

Аида Марковска: На фестивала 'Здравей Здраве' се връщаме към земята, за да поемем към Духа

05.04.2017 г.
1051
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
В Пловдив на 8-и и 9-и април ще се проведе един истински празник на Здравето с по-богата програма от всякога. Ще може да видим как се живее холистичното здраве и как може да се погрижеш едновременно за тялото, за ума, за емоциите и за духа.

Богатата програма на събитието ще се проведе в дома на културата “Борис Христов” Осмото издание на здравословната общност на България впечатлява с присъствието на над 100 лектора с теми, обединени около мотото “Даровете на Земята”. Предвидени са занятия както за възрастни, така и за деца - лекции, практики, медитации, спорт, движение. Всичко това в два дни с вход свободен за граждани и гости на града.

Здравей Здраве Пловдив 2017Акцентът в програмата е сложен на чистотата на въздуха, влиянието на духовното здраве върху общата енергетика на организма, поддръжка на здравето с природни средства, здраве за бременни, здраве за очите, изчистване на организма, силата на подправките и много други.

Аида Марковска, координатор на програмата на фестивала “Здравей, Здраве, сподели специално за Портал 12:
“Тази година форумът ще бъде на едно много високо ниво. Лекторите, които идват са с доказана практика и хората ценят това. Във време сме когато не само трябва да даваме идеи, а и добри практики, които всеки да открие и припознае.  Досега форумът ни беше по-скоро информативен. Тази година ще покажем човек как живее здравето си, холистичното здраве и как може да се погрижеш едновременно за тялото, за ума, за емоциите и за духа. Тази година поради мотото ни “Даровете на земята”, силен акцент има върху биоземеделието, паразитите, чистотата на въздуха, детоксикацията на тялото, т.е ние отново се връщаме към първа чакра. Тоест ние се връщаме към основата, за да може да прегледаме всичко - волята, сърцето, комуникацията, а не директно да отиваме към духа, защото духовният път не е лесен и много хора не успяват да го извървят. Затова се връщаме към земята , за да може отново да поемем към духа”

Именно, затова под едно крило са събрани лекари за холистична медицина като д-р Марчин Илчев, който ще разгледа темата: Земя, време на ускорени промени и школата на учителя Петър Дънов, д-р Румен Стоилов, който ще говори за хармонията на елементите, д-р Димитрина Тодорова и Тошко Тодоров, които от своя страна ще разгледа тайната сила на квантовата медицина. Д-р Тимен Тимев пък ще представи своята цялостна програма за създаване на ново човечество. По време на форума Валери Добрев ще говори за  Свещената земя България и силата на българския Дух , а Галина Ангелова за Българското хоро и преоткритото знание на земите ни и още и още.

Цялостната програма на форума “Здравей, Здраве”, може да видите тук

Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12