Търси

Аида Марковска: На фестивала 'Здравей Здраве' се връщаме към земята, за да поемем към Духа

Още по темата ...
Двойка

Аида Марковска: Любовта пробужда душата и ни издига над дребнавостта в живота

Виж повече
Нови деца

Аида Марковска: Новите деца ще утвърдят образованието на любовта и единението

Виж повече

Аида Марковска: Любов, отношения, деца и огледалните травми в родовете (ЛЕКЦИЯ - Здравей Здраве 2021 - Ботевград)

Виж повече
05.04.2017 г.
1597
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
В Пловдив на 8-и и 9-и април ще се проведе един истински празник на Здравето с по-богата програма от всякога. Ще може да видим как се живее холистичното здраве и как може да се погрижеш едновременно за тялото, за ума, за емоциите и за духа.

Богатата програма на събитието ще се проведе в дома на културата “Борис Христов” Осмото издание на здравословната общност на България впечатлява с присъствието на над 100 лектора с теми, обединени около мотото “Даровете на Земята”. Предвидени са занятия както за възрастни, така и за деца - лекции, практики, медитации, спорт, движение. Всичко това в два дни с вход свободен за граждани и гости на града.

Здравей Здраве Пловдив 2017Акцентът в програмата е сложен на чистотата на въздуха, влиянието на духовното здраве върху общата енергетика на организма, поддръжка на здравето с природни средства, здраве за бременни, здраве за очите, изчистване на организма, силата на подправките и много други.

Аида Марковска, координатор на програмата на фестивала “Здравей, Здраве, сподели специално за Портал 12:
“Тази година форумът ще бъде на едно много високо ниво. Лекторите, които идват са с доказана практика и хората ценят това. Във време сме когато не само трябва да даваме идеи, а и добри практики, които всеки да открие и припознае.  Досега форумът ни беше по-скоро информативен. Тази година ще покажем човек как живее здравето си, холистичното здраве и как може да се погрижеш едновременно за тялото, за ума, за емоциите и за духа. Тази година поради мотото ни “Даровете на земята”, силен акцент има върху биоземеделието, паразитите, чистотата на въздуха, детоксикацията на тялото, т.е ние отново се връщаме към първа чакра. Тоест ние се връщаме към основата, за да може да прегледаме всичко - волята, сърцето, комуникацията, а не директно да отиваме към духа, защото духовният път не е лесен и много хора не успяват да го извървят. Затова се връщаме към земята , за да може отново да поемем към духа”

Именно, затова под едно крило са събрани лекари за холистична медицина като д-р Марчин Илчев, който ще разгледа темата: Земя, време на ускорени промени и школата на учителя Петър Дънов, д-р Румен Стоилов, който ще говори за хармонията на елементите, д-р Димитрина Тодорова и Тошко Тодоров, които от своя страна ще разгледа тайната сила на квантовата медицина. Д-р Тимен Тимев пък ще представи своята цялостна програма за създаване на ново човечество. По време на форума Валери Добрев ще говори за  Свещената земя България и силата на българския Дух , а Галина Ангелова за Българското хоро и преоткритото знание на земите ни и още и още.

Цялостната програма на форума “Здравей, Здраве”, може да видите тук

Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Аида Марковска
Аида Марковска
Аида Марковска е холистичен и родов терапевт, преподавател, мотивационен оратор, евдемонолог и човек с богат опит в холистичния подход към здравето на човека.

От 2012 г. се интересува и занимава с терапия на рода и родовите потоци. Тя е основател на Школа за родова терапия “Задругата на родонавтите”. В Школата от 2019 г се обучават родови терапевти, които са призвани и мотивирани да преобразуват родовите травми в родови творчески импулси и така да даваме тласък на доброто и здравето в българските родове. Основател на център за знания и просветление Делфи в Пловдив - където провежда обучения, семинари, терапевтични сеанси.

Аида е откривател в прилагането на родова терапия чрез български етно и обредни традиции, което се оказва изключително високо резултатно в подобряването на родовата ни орис.
Тя е преподавател в повече от десет различни енергийни и езотерични системи. Често можете да я срещнете на фестивалите “Здравей, Здраве!” в цялата страна, където изнася лекции и сказки по различни теми.
 

Практикувам и преподавам холистични методи за развитие на личността от единадесет години и за мен това е основно житейско призвание. Вярвам в баланса и възможностите за единение, вродени във всеки човек. Търся и откривам най-добрата и светла страна, която притежават хората, извеждам я на преден план и я осветяваме заедно за постигането на мъдрост, здраве, успех и творчески импулс за живот.
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12