7 призива за Природата и нужната Промяна, на фона на COVID 19

27.04.2020 г.
17466
Добавена от: Борислав Борисов
Най-важното, което трябва да направят колкото се може повече хора във връзка с пандемията от коронавирус е да се вземе поука, която да доведе до промени. Тези промени следва да са насочени както към опазването на Природата, така и към опазването на вътрешният свят на човека - опазен от зловредни външни влияния.

В тази връзка споделяме с вас 7 призива за промяна:

1. Осъзнаване, че не е нужно да се замърсява природата, обикаляйки по екскурзии в Индия, Малдивите, Индонезия, Мавриции, Филипини, Сейшели, Куба и т.н., та дори и в Европа и САЩ. Истинското пътуване е навътре, а не някъде навън. Тогава биха се разкрили и съвсем нови - необятни хоризонти, в сравнение с които екскурзиите ще изглеждат като жалки разходки...Представете си 8500 самолета постоянно във въздуха - какво замърсяване е това и дали искате да сте съучастници в жестокостта към планетата и видовете?

2. Осъзнаване, че най-новите научни изследвания, които доказаха пренасяне на коронавируса (COVID 19) чрез животни, включително новините за пренасяне чрез ферми за норки, както и заразените десетки тигри в зоологически градини в САЩ, идват остро да напомнят, че човекът се самозабрави в жестокостта си към животните - за храна, за забавление и за дрехи - за ненужни външни опаковки, символ на неговата вътрешна безпомощност.

3. Осъзнаване, че трябва да се сложи край на зловредните модели на конвенционалните медии, които са инструмент в ръцете на тъмните сили - те всяват страх, дезинформация и манипулация. Те трябва да бъдат категорично и безкомпромисно зачеркнати от всички будни хора, особено след поредната им атака по повод COVID 19.

4. Осъзнаване, че истинският живот не е външен, а вътрешен и няма общо с политика, икономика и масмедии.

5. Осъзнаване, че смисълът на живота е в неговата квинтесенция, т.е. качеството, а не количеството. Количеството - това е физическият свят - камъните, пръстта и т.н. Качеството - това е духовният свят, божественият свят.  Квинтесенцията е най-съвършеното нещо, което може да се намери във всичко съществуващо. То е едно ухание, което се излъчва и никога не се изчерпва. Квинтесенцията на човека - това е неговият Дух.

6. Осъзнаване, че сме на прага на следващо стъпало на еволюцията. Природата в миналото много пъти е извършвала подбор, отделяла е тези, които вървят напред, от онези, които не напредват. Това разделяне е задължително, иначе еволюцията няма как да бъде осъществена, защото изоставащите спъват развитието на новаторите.

7. Осъзнаване, че е нужен нов подход към Земята, работата и земеделието. Тези три фундаментални неща, трябва да са основани на Принципи, а не на икономически интереси. Отговорността към всички форми на живот ще е тази, която ще определя, какво ще съпътства човека от тук нататък...

ВИЖТЕ СВЪРЗАНИТЕ ПО ТЕМАТА ПУБЛИКАЦИИ, ПО-ДОЛУ:
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...

Свързани публикации

24.03.2020 г.
6161

Константин Златев: Нужна е радикална корекция в материален и духовен план (ИНТЕРВЮ)

В такъв период от нашата история се намираме ние и мнозина го наричат квантов преход, революционен ход. Това е именно периодът, в който се очаква общочовешкото съзнание да порасне, да се извиси на по-висока степен, за да може човешкото да стане достойна жител на светове с по-висока вибрационна среда.
17.03.2020 г.
110259

Елеазар: Този вирус атакува безумието на хората и злото в тях (ИНТЕРВЮ за ЗДРАВЕТО)

Здравейте Елеазар Хараш. Темата днес е за здравето и хубаво е да кажем, че още Декември месец вие я посочихте.  Тайните на здравето и скритата медицина - главната тема! Преди да започнем обаче, най-актуалният въпрос - за коронавируса, за който споменахте и предния път. Хиляди хора ги вълнува истината по този въпрос. Какво ще кажете..?
02.04.2020 г.
75065

Стефан Калайджиев: Коронавирусът е огнена чистка, изпратен ни е свише (ИНТЕРВЮ)

Може ли един първокласник да управлява сложна система? Ами той не разбира, че вирусът е закономерен, така че мигновено го свалете и го пратете в забавачницата. В една държава, в която няма един мъдрец да обясни, че коронавирусът не е случайно явление, че всичките тези заболявания са строго закономерни, значи такава държава няма право да върви напред, тя е загубена държава.
16.03.2020 г.
22680

Зор Алеф: Духовна и енергийна практика за борба с коронавирус

Преди всичко, нека да помним, че сме са здрави, силни, обичани от Небето, от Създателя и от пространството хора, защитени със свещения огън, живеещ във всяка наша клетка, който е предостатъчен, за да бъде спрян и преодолян всякакъв вирус, постъпващ с въздуха, храната, водата, докосване или каквито и да е други преносители.
05.04.2020 г.
29216

Д-р Тимен Тимев: Изолацията от коронавируса е част от духовната битка за душите (ВИДЕО)

Представяме ви интервю с д-р Тимен Тимев - психиатър, алтернативен учен и писател, по темата за коронавируса и наложената изолация и дистанция между хората. Във видеото д-р Тимев говори за нужната промяна в начина на живот и победа над страха и изкушенията.
16.03.2020 г.
10292

Елеазар: Честното търсене на Бога е Лекарството (ВИДЕО + ТЕКСТ, част 2)

В този свят, злото, болестите и страданията ще произведат много блага за бъдещето - не затуй прераждане..,за мъдреците още сега нали, те са в Бога - много блага, но това е скрито от погледа на земните хора. Това, което казвам е нещо Безусловно, защото просто така Действа Единствения Бог.
26.03.2020 г.
136592

Сергей Лазарев: Тази епидемия е само началото. Болестите започват в душата (ИНТЕРВЮ)

Днешната цивилизация в сегашния момент се движи напред под лозунга на капитализма. Същността на капитализма това е преклонение пред печалбата, това е поклонение на Мамона, парите преди всичко, финансовото благосъстояние, стабилност и удоволствия. Христос е казал: не може да служиш на двама господари - на Бога и на Дявола. Значи, за да могат хората да съхранят своята душа, тоест своето бъдеще и своето потомство, трябва да се унижи преклонението пред благополучието, стабилността, наслажденията. 

Спонсори на Портал12