5G спира молекулата с кислород да достига до мозъка чрез хемоглобина

16.03.2020 г.
430612
Добавена от: Портал12
1 коментара
Вече е ясна явната връзка между функциониращите 5G мрежи и първите огнища на коронавирус COVID 19 - в Ухан, Китай и Милано, Италия. Всички останали места със заразени са ПОСЛЕДСТВИЕ на първоначалните огнища и там няма значение дали има или няма 5G мрежа.

Какво е важно да се знае като в допълнение?
5G спира молекулата с кислород да достига до мозъка чрез хемоглобина. 60-те Ghz от 5G блокират функционирането на хемоглобина и други системи на организма. Липсата на кислород в човешкия организъм води до много проблеми, на първо място до дихателна недостатъчност.

Япония и Китай спряха временно и тестово 5G покрай разпространението на коронавируса. В момента в който в Ухан, Китай мобилните станции започват да излъчват на 4G - се регистрират първи 2 седмици без нови заразени с коронавирус!

Един от най-новите научни доклади в областта на 5G, публикуван в ScienceDirect акцентира:
Определя широк спектър от неблагоприятни последици за здравето на неионизиращото невидимо лъчение.

• Повечето лабораторни експерименти не са проектирани да идентифицират по-тежките неблагоприятни ефекти, отразяващи реалните условия.

• Много експерименти не включват импулсите в реалния живот и модулирането на носещия сигнал.

• По-голямата част от експериментите не отчитат синергичните неблагоприятни ефекти на други токсични стимули с безжично излъчване.

• 5G технологията за мобилни мрежи ще засегне не само кожата и очите, но ще има и неблагоприятни системни ефекти (най-вече върху вегетативната нервна система и свързаните с нея мозъчни функции).

Облъчването с 5G води до:
- дисбаланс на метаболизма и рак
- невродегенерация и симптоми на дезориентация
- генотоксикация, образуване на канцероми и проблеми със съня
- имунна недостатъчност и конгенитални аномалии
- некроза и предракови състояния


Още през Септември 2019, публикувахме видео и текстови материали, които предупреждават за опасността на "свръхмодерния интернет" - 5G. 

Въпреки предупрежденията на стотици учени от целия свят - нашето правителство прие тихомълком и БЕЗ ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ, и то в същият ден, в който обяви "Извънредно положение", облекчен режим, който дава зелена светлина на изграждането на 5G в България.
 
Свързани публикации

14.10.2019 г.
50222

Радиестезистът Иван Тодоров: 5G категорично уврежда мозъка! (ИНТЕРВЮ)

5G е ново поколение мрежа, базирана на множество антени, освен вече изградените по-малки такива. Изгражда се мрежа, която дава много висока плътност на сигнала и много висока скорост. Обхватът, в който се излъчва тази мрежа като честота, е близък до прага на възможната защита на мозъка на човека и на всички живи организми.
13.03.2020 г.
232385

На фона на коронавирус, депутатите дават зелена светлина на 5G и указ за нови гробища

На фона на стотиците научни становища за това, че 5G мрежата отслабва имунната система у хората и доказателствата за фактическата пряка връзка между заразата с коронавирус в Ухан и Милано, където има действащи 5G мрежи, българските депутати на практика дадохда зелена светлина за същото и в България.
Коментари: 1
  • Катя Stoewa
    21.03.2020 г., 00:47 ч.
    8     2

    Колкото по модерно толкова по мизерно!