Търси

2017 - година на важни промени и подготовка за тежък период за неосъзнатите

01.01.2017 г.
48543
6
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Първият ден в годината е повод както за цялостен размисъл върху изминалите 12 месеца, така и за вътрешни, дълбоки обещания пред Бог, за неща, които следва да реализираме през новата година.

2017-а е година за съзнателни промени, предоставяща възможност за подготовка за ключовият преходен период 2018-2028. Можем да кажем, че тези, които не използват 2017-а година за прилагането на вътрешно самоусъвършенстване, ще пропаднат в идващия много труден глобален период.

2017 -а съдържа в себе си числото 10. То е космическо число, което внася ред и порядък в Света. "Числото десет е число чудо. Страданието е едно чудо, понеже не си го очаквал. Страданието е урок. Ако не си го разбрал, не можеш да се ползваш...", казва Учителя Беинса Дуно.

Също така Новата 2017-а година носи в себе си числата 20 и 8. Числото 20 показва една динамична година за България, а числото 8 (сборът от 1+7), показва, че е време за смирение. Ако смирението не бъде приложено съзнателно и всеобхватно, то ще бъде наложено, чрез тежки трудности, ограничения и катастрофални изпитания.

От своя страна числото 17 показва Божественият принцип в живота. 17 е число на милосърдието, защото 8, което се е образувало от 1 плюс 7, има падение и слабост.

Числото 17 е трезво, то обича хора, които разсъждават. На хора, които не разсъждават, това число причинява големи нещастия, с цел да започнат да мислят върху всичко, което предприемат.

В края на 2017-а започва и финалният последен период, в който всички българи, които не са в България, трябва да започнат да се прибират, ако искат да оцелеят.

Повече по темата вижте в свързаните публикации по-долу:

Свързани публикации

ЕС и НАСА изстреляха сателит за глобален мониторинг на океаните и моретата
18.01.2016 г.
2465
1

В очакване на масови наводнения, ЕС и НАСА изстреляха сателит за мониторинг на океаните

Във връзка с очакваните масови наводнения през следващите години, някои от които могат да потопят под вода цели региони от Европа, САЩ и др. страни, новият хай-тек сателит е резултат от спешната нужда за получаване на аналитична информация за нивото на водите
Виж повече
природни аномалии
18.04.2016 г.
26160
8

Новите земетресения в глобален мащаб са само лека подготовка за периода 2020-2028

Някои от по-смелите и независими конвенционални учени, търсят частично обяснение на причините и обвързват фактите във връзка със силно повишената сеизмична активност с регистрираните аномалии в Слънчевата система и по-специално отчетеното от космическата мисия Касини гравитационно дърпане
Виж повече
наводнение
26.04.2016 г.
2968
2

Големите температурни аномалии предшестват глобален катаклизъм с наводнения

Сега обаче, температурният скок е толкова висок, че учените са шокирани от ускоряването на глобалното затопляне. Те призовават за ускорено въвеждане на забраната за използване на изкопаеми горива.
Виж повече
България - защитена зона
23.07.2016 г.
139508
38

Пророчествата за Европа се сбъдват. Хиляди се подготвят за завръщане в България

Терористичните актове от последните две години са едва на повърхността на натрупаните с години тежки проблеми, които назряваха като цирей под лъскавата и на много места позлатена опаковка на западно-европейската територия
Виж повече
Коментари 6
 • Борисова
  20.07.2017 г. 11:53
  Подобни статии са супер полезни. Ако хората не са информирани и чакат ....никой няма да ги спаси. Спасението е в самите нас и неуморната работа за самоусъвършенстване.Който седи и наблюдава само без нищо да прави ще е първия дето ще се е удавил,а хората,които са работили над себе си ще се намират в другото измерение и никакви катаклизми няма да ги стигнат. Ще бъдат пак в тела...само,че по-ефирни и ще могат с телата си да се предвиждат по въздух. Кой разбрал...разбрал....който не....да продължава да лапа мухи и да чака ....михаля.
 • anna avstriiska
  23.06.2017 г. 07:58
  Всички такива подобни статии внасят паника за обикновения човек. Това се прави с цел от някого. Каквото е писано ще стане. Нека да осъзнаем сами по себе си по-смирения и смислен живот. Да се стараем да бъдем по-добри всеки ден! Простичките неща са за нас хората, останалите за боговете:)
 • indigo
  25.02.2017 г. 18:00
  Това са пълни глупости. Какво значи промяна? Нима ве се променя посоката на секундарника с всяка измината секунда? Всичко си тече както трябва само че хората вече тотално се промиха в очакване на 'нещо' да се случи. Да, то се случва през цялото време и всеки един е част от това. Живейте свободно, душата не е човек, тя е в човешко тяло, а мислите, когато са човешки душата страда. Мислете с душа и дишайте с душа, обичайте с душа и се наслаждавайте на живота от душа. Всичко останало са празни приказки.:)
 • Dea
  22.02.2017 г. 20:21
  :C годината е силна- кой каквото е направил сега ще си бере плодовете!
 • Black Wolf
  03.01.2017 г. 09:22
  Както винаги, ще бъде една година като всяка друга. Въпреки очакванията на езотерици, разбирачи, посветени и всякаква друга забавна аудитория... :)

Коментари:

Спонсори на Портал 12