Търси

19.07.19 - Какво е посланието на числата?

19.07.2019 г.
8346
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
19 <> 07 <> 19 

Това е датата днес и както знаете, няма да правим нумерологична разбивка, но ще намекнем за някои символи в тези числа, за които и Учителят Беинса Дуно е подал Посока за размисъл...

Днешната дата съдържа две 19-ки, а по средата е числото 7. Два пъти 19 - ограждане на 7-ца, която пък е в центъра.

Чрез 2-те 19-ки, имаме едновременно двойно ограждане - защита, а същевременно и силата - 7-цата,която да поставим в центъра - своя вътрешен център. От друга страна 7-цата е голяма отговорност и носи разрушение ако не се въведат Божествените принципи и ако няма Промяна.

Числото 19
Числото 19 означава следното: 1 е Бог, а 9 – това сте вие. Като съберете 1 и 9, получавате числото 10 – това е мярката, от която трябва да се ръководите. Тази година мярката ви трябва да бъде Божествена. Всички други мерки трябва да бъдат съобразно тази мярка. Изправни трябва да бъдете и в думите, и в мислите, и в делата, и в постъпките; във вярване, в ядене, в пиене, в обличане – във всичко трябва да бъдете изправни! Не да ви бъде тягост това, но по естествен начин.

Числото 19 е благоприятно за българите. То работи за тях. Те не знаят това. Числото 19 означава заключение на една Божествена епоха. Единицата е Божествено начало, а деветорката – най-умната дъщеря или най-умният син на Бога. Като приемете числото 19, пожелавам ви да бъдете най-умните дъщери и най-умните синове на Бога, за да вършите Неговата воля, както Той желае.

Числото 7

7 е строго число. Трябва да се развиваш правилно и да управляваш принципите на своя живот. Щом речеш да измениш основните принципи, които действат върху човека, ще дойдат най-големите нещастия и нещастията на съвременните хора идат от противодействането на тези Божествени принципи. 

Числото 10

Числото 10 означава да живееш заедно с Бога и да вършиш Неговата воля. Единицата е Бог в света, а нулата – условията, при които човек може да се развива. Трябва да имаш тия условия в слизането и качването към Бога и да носиш своите благословения на страдащото човечество, на всички, които са се отклонили от правия път. 

Числото 10 е едно от добрите числа за човечеството. Човек е дошъл на земята да донесе Божието благословение. Това го отличава като Син Божи, като Божи служител. Казано е в Писанието: „Вие сте чада Божии“. Следователно, който иска да бъде Син Божи, трябва да служи на Бога от сърце и с любов. По това, именно, се отличава синът от слугата. Синът служи на баща си с любов, а слугата – с пари. Само онзи може да служи на баща си без пари, който има синовни отношения към него. Следователно, докато сте в бащиния си дом, служете без пари; благодарете, че живеете под покрива на баща си. Чист трябва да бъде човек по ум и по сърце. Освободете сърцата си от горчивините, и умовете – от недоразуменията помежду си, защото са настанали усилни времена.

Числото 20 

Числото 20 всякога означава една идея, която трябва да се реализира в света. Дали е 2, 20, 2000 - всякога има една и съща основа, а условията са различни. 

Числото 27

Числото 27 е кубът на тройката. 3 X 3 X 3 = 27
Трептенията на звука във въздуха се разпространяват с бързина 333 метра в секунда. Не случайно Левски пише в тефтерчето си:
  • 3 гроша за коня.
  • З гроша за сеното на коня.
  • 3 ябълки за мен.


* можете да напишете като коментар по статията вашето лично тълкуване на числата, както и добавянето на цялата година към 19 - 2019 , което прави числото 12.
Елеазар Хараш - Тайната на числата
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12