Търси

17-и Януари 2017 е един от най-опасните и конфликтни дни в лунния месец

17.01.2017 г.
3096
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Днес, вторник, 17-и Януари 2017, до 23 ч. е Деветнадесети лунен ден –  Един от най-опасните и конфликтни дни в лунния месец. Напрежението просто витае във въздуха.

В известен смисъл този ден е като изпитание за вашата издържливост – дали наистина заслужавате даровете на Луната, които тя ви донесе в този месец. От вас се иска да покажете всичко, на което сте способни, да изследвате вашето търпение и милосърдие и доколко правилно реагирате на възникващите трудности.

Или както е казал Ницше: „Това което не ме убива, ме прави по-силен!” С две думи – този лунен ден прави силните още по-силни, а слабите – още по-слаби. Внимание: днес има голяма вероятност да попаднете в капана на самозалъгването за това какво точно представлявате.

Идеален период да разчистите своя живот от всичко, отживяло времето си: връзки, вещи, опасни желания или негативни мисли. Разчистете и жизненото си пространство. Освободете живота си от всичко, което не дава на енергиите свободно да текат.

Бъдете много внимателни днес към всяка информация и предложения, които получавате – дори и да изглеждат твърде съблазнителни!

В унисон с казаното по-горе – внимавайте със споразумения, предложения, оферти. По-добре отложете вземането на решение за друг ден. Има голяма вероятност да попаднете под нечие влияние, да ви въвлекат в заблуда и на практика да се окаже, че обслужвате чужди интереси. Време е да огледате бизнеса си и ако имате някои дейности, от които търпите загуби – замислете се, дали не е време да се освободите от тях? И още нещо: моля ви, бъдете днес по-скромни! Не се хвалете днес с богатството и положението си. Бъдете по-тихи от водата и по-ниски от тревата. В противен случай се обричате на банкрут или ограбване.

Източник: Lilsun - Стъпки към себе си

Свързани публикации

посрещане на изгрев на Витоша | снимка: Петър Тодоров
24.12.2015 г.
4268
4

Лилия Иванова: Посрещането на Изгрева преобразява животи и създава приятелства (ИНТЕРВЮ)

България, за мен е най-истинското училище за израстване, тъй като тук се срещат крайностите в начина, по който хората възприемат света. Минавайки през тях, изпитваме живота в неговата пълнота, заяви пред Портал 12 Лилия Иванова от  групата "Lilsun – Стъпки към себе си"
Виж повече
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12