Търси

12 предсказания на дядо Влайчо за България и света

14.09.2016 г.
163739
14
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Портал12 избра Топ 12 предсказания на дядо Влайчо. Някои от тях историята потвърждава, други се случват тук и сега, а трети предстоят... Живеем в светли, но и в смутни времена. Кои предсказания ще се случат и дали ще имаме колективната сила и любов да ги променим за добро, зависи изцяло от нас самите...

дядо Влайчо


Топ12 | 12 пророчества на дядо Влайчо за България и Света:

В цял свят плодородието ще бъде оскъдно поради воюващи и поради голямото нарастване на земните жители и неправилното разпределение на благата ще има оскъдица - недоимък от първа необходимост. Скъпотията ще върви напред и бързо парите ще станат изобилни, но незадоволството ще го има.

Ще дойде време, когато зеленчуците ще стават все по-отровни. Те растат в земята и близо до нея. Плодовете, за разлика от тях, са на високо и приемат повече слънце. Тук е и причината зеленчуците да бъдат по-замърсени.

Вие няма да повярвате, но ще дойде време, когато мъжете ще носят обици и ще си слагат забрадки и ленти на косите. Те ще започнат да приличат на жени, а жените - на мъже. Светът ще се побърква. Но няма как - и това ще трябва да се изживее... Затуй ви казвам: ако е потребно да се мине през ада, вие продължавайте да вървите, без ни за миг да спирате, нито да се обръщате назад.

Управниците в цял свят ще бъдат в по-голямо затруднение, а останалите широки маси ще говорят, пишат, четат и тълкуват най-разнообразно, всеки по своему ще тълкува световните събития. В това време блажен ще бъде онзи управник, който с вяра и любов прилага гладен сърдечна молитва към Бог за своя народ. Както е постил Христос в пустинята за греховете на цялото човечество, както е постил Мойсей, Данаил и други за своя народ, а блажена ще бъде оная широка маса на народа, която чете Словото и добрите книги, размишляват за всичко добро и насаждат овощни дръвчета и други култури по земята, и всеки живее с Любов и вътрешен мир...

Светът няма да се умиротвори. Русия ще се заинтересува повече, но пак с търпение ще чака да дава от своята си червена боя на всички народи и ще играе роля на предтеча в делото на работничеството по целия свят. Германия ще успява, Америка едва ще запази сама себе си. Англия ще загуби територии, сили и влияние. Франция ще бъде на три разделена: фашизъм, работничество и свободно мислещи общества, и ще следва неволно мистиката на Германия. Италия ще си събере силите и ще има успехи. Япония ще напредва. Турция ще бъде в голямо затруднение. Гърция ще изгуби. България, поради молитвите на духовните общества, не ще бъде въвлечена във война. С малка промяна в кабинета тя ще бъде първа по желание за мир на Балканите, иначе ще си пази границите строго... Блажени ще бъдат ония будни семейства, които не се безпокоят от положението и вярват истински в силата и властта на Бога.

Поради помрачаването и голямото зло духовете на човешките същества ще бъдат крайно нервни и психично болни, но страданията, мъчнотиите и страховете ще пораснат до такава степен на голям хаос.

Духовните и културните общества, общо идеалистите не ще могат да правят общо сплотение. Чисто колективното добро ще бъде в застой - за този неуспех трябва да се намери краят.

Общо хората ще бъдат много нетърпеливи, ще бъдат сръдливи, ще обичат яденето, спокойствието, но те ще им липсват, после брат с брата ще се съди, ще се появят много кражби и други беди.

Светъл ще бъде Божият път, будните души ще почувстват това, а останалите ще потъмнеят още повече. По цялата земя и континенти ще има голяма проява на духовете във всяко отношение.

Абе, тоя наш български народ е доста твърдоглав. Мнозина не приемат Бога и ще патят. Ама, казвам ви, до болка ще теглят.

Ще има чистене... И за нищо на света няма да бъде онова, което хората се надяват и очакват. То е нещо, което човешкият род още не е виждал, не е чувал и дори не е подозирал за него. Това върховно „пречистване на души“ ще стане чрез силата на Природата.

Българският корен е здрав, дълбок и жилав. Нацията ни ще оцелее в задаващите се изпитни.Пророчества на дядо Влайчо от книгата "Чудото Дядо Влайчо - Съдба, рецепти и пророчества".

Свързани публикации

замъкът Агилар, Южна Франция, едно от емблематичните места, изградени от Катарите
13.12.2015 г.
24795
6

Проф.Попхристов: Пророчество на катарите предрича църква на Любовта (ВИДЕО)

Професор Попхристов обясни детайли за пророчеството на катарите и връзката му със зареждането на нашата планета с женска енергия на любовта и промяната на магнитната решетка на Земята
Виж повече
БАН - зов за помощ за спасяване на ценностите и селата
19.03.2016 г.
10050
8

БАН разпространи необичаен Зов за помощ, в който зове за спасяване на моралните ценности и българското село!

Представяме ви цялостния текст на разпространения Зов, който засяга освен темата за българските села, но и проблема с демографската криза, липсата на духовно развитие, падението в моралните ценности и междуличностните взаимоотношения, както и срива в икономиката и науката
Виж повече
Антон Дончев © 2016 снимка : Портал12
13.04.2016 г.
7963
4

Акад.Антон Дончев: Живеем в паралелни времена под знака на Армагедон! (ВИДЕО)

Какво става с нашия Свят днес? Как се променя усещането ни за Вярата в безсмъртието на човешката Душа? В какво време живеем? Какви са предизвикателствата пред българите днес?
Виж повече
България - защитена зона
23.07.2016 г.
139736
38

Пророчествата за Европа се сбъдват. Хиляди се подготвят за завръщане в България

Терористичните актове от последните две години са едва на повърхността на натрупаните с години тежки проблеми, които назряваха като цирей под лъскавата и на много места позлатена опаковка на западно-европейската територия
Виж повече
Коментари 14
 • Иван
  24.12.2019 г. 00:36
  Здравейте!Често се случва така, че човек говори повече отколкото слуша.. и много пъти дава необмислени, и дори не логични, отговори. Воден от инпулс за правота и надмощие.Обичам да слушам хората, как говорят и какви думи използват.. Клишета - клишета заучени, и много често не знаейки значението (тълковен речник) на техните думи.Трябва ли винаги, човек да търси надмощие (във всички форми)?! Не казвам, че на всяка цена, и аз дори съм прав - но да уважаваш мнение, не значи да го приемеш за свое..! Но и да се налага човек, не е правелно. Много пъти Иисус говори точно затова - да обичаш и да уважаваш другия, както себе си.Човек да бъде мил и любезен - това е истинското възпитание.. Етикет и норми! Много пъти това са думите с които изпраща своите ученици -,, Бъдете учтиви, бъдете вежливи,, Може ли човек без този етикет, наложен във всяко общество и държава.. И без никакви човешки ценности.. - да намери Господ.., че и мнения да изразява...?! Да не говорим пък за начетеност и знания. Не визирам нито един вас.., напротив - за първи път прочетох във всеки един от вас, много стойностни мнения. Комплименти за което.Библията е част от историята - това е и нейното истинско значение в превод. Бях на 8год.когато си купих с мой пари (от закуски) първата си библия.. И от този момент нататък до днешен ден, вече 30 год + Аз живея с нея и с думите на Иисус, и живота му.Най-великата личност!
 • Един от всички
  07.07.2017 г. 13:23
  Всичко е от Бог! Еклисиаст четете. Суета на суетите! Няма нищо ново под слънцето. Това което е било пак ще бъде!
 • Кичка
  17.06.2017 г. 17:29
  ВЯРАТА ЩЕ НИ СПАСИ !ВЯРВАЙ В БОГ И ПРАВИ ДОБРО !
 • ВИНАГИ С БОГА НАПРЕД !
  16.03.2017 г. 17:53
  ВИКИ АНДОНОВА
 • Калин Кирилов
  05.02.2017 г. 07:37
  Учителя ПЕТЪР ДЪНОВ (откази от книгата :"ЗА БЪЛГАРИТЕ и БЪЛГАРИЯ" - част първа) Христос ми казва: „Ида да помогна на този народ, да загладя всичките недоразумения и да разбия всичките препятстващи духове“. Аз и Христос едно сме! И с нищо друго не можете да ме подмамите, освен с вашата Любов. ... В църква, направена от камък, дърва и кал не ходя, но постоянно съм в Църквата, същинската ЦЪРКВА, в която аз стоя постоянно и в която искам всинца вие да пребъдете. Казвам ви: ходете си в църква, обичайте свещениците, но живейте с Христа! В този закон седи спасението на българския народ и на всички вас. … Да съединявам, да обединявам – затова ме е пратил Господ тук. Даром съм взел – даром ще ви го дам. Не искам друго, освен вие да Любите Господа. Аз бих желал българите да приемат това Учение, а после нека заличат името ми, нека ме забравят! Знаят ме тук като г-н Дънов, а не знаят какво е моето истинско име. Един ден как ще ме търсят! … Който иска да опита, нека приложи това Учение и ще види резултата. Само така българският народ ще може да се издигне, а не по друг начин. … Господ казва: „България ще бъде благословена!”. Времето ще покаже Истина ли говоря. … Всички хора, всички семейства, всички общества носят отговорност за положението на своя народ. Всеки човек поотделно е толкова отговорен, колкото и управляващите. … След хиляда години България ще бъде голяма, ще разполага с толкова

Коментари:

Спонсори на Портал 12