12 мистични послания от древните цивилизации (СНИМКИ)

10.06.2017 г.
19494
Добавена от: Борислав Борисов
1 коментара
В 12 подбрани снимки ви представяме някои от най-мистичните послания от древните цивилизации. Съхранените древни надписи са предимно върху скални блокове. Всички са били създадени, за да бъдат видяни след време..., и да разкажат..., а някои да дадат важни ключове, за тези, които имат чистотата в себе си - да разчитат.


Древен Египет - Хорус и фараона - 2400-2300 г. пр. Христос
Египет - изкуство - послания

Изглед от древния египетски храм на Озирис в Абидос, Египет. Извадки представляват хеликоптер, сателитна чиния, уред с джойстик,  моторна лодка, космически кораб и самолет. Показан е и уред, върху който се стъпва и лети.
(1291 – 1278 г. пр. Хр.)
древен Египет - хеликоптер, моторна лодка, самолет и др.

Триполска култура ( на територията на сегашна Румъния и Украйна)  - 5200 - 3500 г.пр.Христос. 
триполска - трипилианска култура

Пещерни рисунки на полипептидна верига, кросинговър (размяна на участъците на хроматидите на хомоложните хромозоми) и ДНК в археологически обект в Националния парк Sete Cidades, град Пириприя, Североизточна Бразилия - 8000 - 12 000 г. пр. Христос:
днк

Египет, Луксор - на източния бряг на река Нил на мястото на Тива, столица на Древен Египет в периода на Средното и Новото царства, около 3500 г. пр.Христос:
Египет - Луксор


Част от древните детайли на клиновете на стълбището на Ападана в Персеполис, Иран. 331 г.пр.Христос. Ападана се сравнява със санскритската дума "ападана" (आपादन), която означава "да пристигне", а също и със санскрита вода-дха (अपधा), което означава "скриване или укриване":
древна писменост - Иран

Храм на Хор, Египет - около 2500 г.пр.Христос:
храм на Хор - Египет

Толтеки - Атлантански колони до пирамида Б под формата на толтекски воини - Мексико - Tula de Allende Atlantis Pyramids
толтеки - Атлантида

Календарът на ацтеките - камъкът на слънцето или камъкът на петте ери в Нат, около X-XI век:


Египетски йероглифи с обозначения от бъдещето - вгледайте се!
египетски йероглифи


Египет - храма на Собек; Собек е древноегипетски бог на водата. Боготворели го, но и се страхували от неговата ярост. Изобразявал се е като крокодил, крокодил със слънчев диск или мъж с глава на крокодил. Поклонението към този бог-крокодил дава израз на представата, че някои животни са медиатори (посредници) между свещеното и профанното (като бика Апис). Така, в храмовете на Собек се отглеждали крокодили, които били принасяни в жертва, а по-сетне балсамирани. Ето как е отразено божеството в Книга на мъртвите оформена в епохата на Новото царство на Египет в главата „За да се превърнеш в бог Себек“:
„Аз бог Себек съм с цялата си сила,
необуздан и груб.
Аз също съм на Хор рибата велика,
Кем-Ур която обитава.
Аз господар съм ... в тайното светилище "Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...

Свързани публикации

17.10.2016 г.
24416

Елеазар Хараш: Атлантида е древна наша прародина (ВИДЕО)

Атлантида е древна прародина - истинската прародина, защото самите толтеки са обучавани от Боговете. Има връзка с Бялото братство, но Всемирното Бяло братство е нещо друго, нещо много по-високо. Атлантите са постигнали нещо грандиозно, от което сега в Света има остатъци.
08.01.2017 г.
28524

Бинарен анализ показва връзката между Египет и извънземни цивилизации

Изглежда, символиката - триъгълник / пирамида е нещо, което е добре известно на окултните и мистични общества, тъй като се забелязва в древни книги от всички краища на Света. Теорията на "свещената геометрия" твърди, че вселената (или Бог) има геометричен код или език, и така мистериите с присъствието на тези символи тепърва ще продължат
15.08.2016 г.
91241

Археолози откриха на дъното на океана невероятни артефакти от Египетската цивилизация (СНИМКИ)

Градът датира от около 6-и век преди Христа и притежава някои от най-красивите артефакти, които бихте могли да си представите. Грандиозни статуи на богове и богини, издълбани от червен гранит, съкровища от злато и редки камъни, сложни храмове и огромни стечки.
Коментари: 1
  • Stanley
    02.10.2017 г., 23:28 ч.
    1     0

    Mnogo dobre kazano!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай