Търси

12 мистични послания от древните цивилизации (СНИМКИ)

07.07.2021 г.
11663
1
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
В 12 подбрани снимки ви представяме някои от най-мистичните послания от древните цивилизации. Съхранените древни надписи са предимно върху скални блокове. Всички са били създадени, за да бъдат видяни след време..., и да разкажат..., а някои да дадат важни ключове, за тези, които имат чистотата в себе си - да разчитат.


Древен Египет - Хорус и фараона - 2400-2300 г. пр. Христос
Египет - изкуство - послания

Изглед от древния египетски храм на Озирис в Абидос, Египет. Извадки представляват хеликоптер, сателитна чиния, уред с джойстик,  моторна лодка, космически кораб и самолет. Показан е и уред, върху който се стъпва и лети.
(1291 – 1278 г. пр. Хр.)
древен Египет - хеликоптер, моторна лодка, самолет и др.

Триполска култура ( на територията на сегашна Румъния и Украйна)  - 5200 - 3500 г.пр.Христос. 
триполска - трипилианска култура

Пещерни рисунки на полипептидна верига, кросинговър (размяна на участъците на хроматидите на хомоложните хромозоми) и ДНК в археологически обект в Националния парк Sete Cidades, град Пириприя, Североизточна Бразилия - 8000 - 12 000 г. пр. Христос:
днк

Египет, Луксор - на източния бряг на река Нил на мястото на Тива, столица на Древен Египет в периода на Средното и Новото царства, около 3500 г. пр.Христос:
Египет - Луксор


Част от древните детайли на клиновете на стълбището на Ападана в Персеполис, Иран. 331 г.пр.Христос. Ападана се сравнява със санскритската дума "ападана" (आपादन), която означава "да пристигне", а също и със санскрита вода-дха (अपधा), което означава "скриване или укриване":
древна писменост - Иран

Храм на Хор, Египет - около 2500 г.пр.Христос:
храм на Хор - Египет

Толтеки - Атлантански колони до пирамида Б под формата на толтекски воини - Мексико - Tula de Allende Atlantis Pyramids
толтеки - Атлантида

Календарът на ацтеките - камъкът на слънцето или камъкът на петте ери в Нат, около X-XI век:


Египетски йероглифи с обозначения от бъдещето - вгледайте се!
египетски йероглифи


Египет - храма на Собек; Собек е древноегипетски бог на водата. Боготворели го, но и се страхували от неговата ярост. Изобразявал се е като крокодил, крокодил със слънчев диск или мъж с глава на крокодил. Поклонението към този бог-крокодил дава израз на представата, че някои животни са медиатори (посредници) между свещеното и профанното (като бика Апис). Така, в храмовете на Собек се отглеждали крокодили, които били принасяни в жертва, а по-сетне балсамирани. Ето как е отразено божеството в Книга на мъртвите оформена в епохата на Новото царство на Египет в главата „За да се превърнеш в бог Себек“:
„Аз бог Себек съм с цялата си сила,
необуздан и груб.
Аз също съм на Хор рибата велика,
Кем-Ур която обитава.
Аз господар съм ... в тайното светилище "Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 

Свързани публикации

Египетски артефакти на дъното на океана
15.08.2016 г.
140756

Археолози откриха на дъното на океана невероятни артефакти от Египетската цивилизация (СНИМКИ)

Градът датира от около 6-и век преди Христа и притежава някои от най-красивите артефакти, които бихте могли да си представите. Грандиозни статуи на богове и богини, издълбани от червен гранит, съкровища от злато и редки камъни, сложни храмове и огромни стечки.
Виж повече
Елеазар Хараш - интервщ за Атлантида
17.10.2016 г.
13593

Елеазар Хараш: Атлантида е древна наша прародина (ВИДЕО)

Атлантида е древна прародина - истинската прародина, защото самите толтеки са обучавани от Боговете. Има връзка с Бялото братство, но Всемирното Бяло братство е нещо друго, нещо много по-високо. Атлантите са постигнали нещо грандиозно, от което сега в Света има остатъци.
Виж повече
мистериите на Египет
08.01.2017 г.
14835
1

Бинарен анализ показва връзката между Египет и извънземни цивилизации

Изглежда, символиката - триъгълник / пирамида е нещо, което е добре известно на окултните и мистични общества, тъй като се забелязва в древни книги от всички краища на Света. Теорията на "свещената геометрия" твърди, че вселената (или Бог) има геометричен код или език, и така мистериите с присъствието на тези символи тепърва ще продължат
Виж повече

Спонсори на Портал 12