Търси

12 метода за изцеление с вода от Беинса Дуно

12.10.2016 г.
21529
7
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Портал12 потърси 12 приложими съвета за лечение с вода, дадени на света чрез Беинса Дуно (Петър Дънов).Топ12 | Учителя Беинса Дуно за водата:

Защо трябва да се пие гореща вода? При храненето по стените на стомаха и червата остават мазнини и утайки, които пречат за правилното храносмилане. Горещата вода ги разтваря и регулира процесите в стомаха и червата. Нали чиниите миете с топла вода, а не със студена?

Елементарно хигиенично правило е всеки ден по три пъти на ден – сутрин, обед и вечер преди ядене, да изпиваш по една чаша чиста гореща вода, това е вътрешна необходима баня.

Една вода ще я стоплите толкова, че да не се изпарява, изпарява ли се, нейната сила изчезва.
Най-добре е да се махне от огъня в момента на завирането.


Българинът често страда от стомах. Една от причините е, че става нощем и пие вода студена, не на глътки, а наведнъж, после по време на ядене пак пие вода, водата трябва да се пие гореща, на глътки, и никога по време на ядене или веднага след ядене.

Никога не пийте вода веднага след като сте се нахранили, нека минат поне 40-50 минути и тогава пийте, но на глътки, не изведнъж.

Хората ... ако ги е нападнала треска, взимат хинин, да я прекратят. Така те я пресичат, но не я лекуват. Вместо да употребявате хинин, пийте три деня гореща вода, без да се храните, и треската ще ви напусне. Така се лекува и хремата.

Една дъждовна капка, приета от вас от 9 март* до 9 септември**, е равна на една английска лира. Всяка капка носи магнетизъм в голямо количество.

Когато някой е крайно възбуден и нервен, може да си направи един студен душ. Водата освобождава човека от излишните енергии в организма му. За гневния човек температурата на водата трябва да бъде над десет градуса. За да се справи с гнева си, той трябва поне шест студени душа да направи през годината така ще уравновеси силите на организма си.

Може, когато се миете, да си казвате по едно хубаво изречение. Водата измива, отнася, разтваря всички нечистотии.

При пиене на вода съзнанието трябва да е будно, за да може всяка глътка да отиде на болното място, а не в стомаха.

Казвам: Ако си пил топла вода без вяра, не хваща нищо. Топлата вода с вярата хваща ... Вярата и топлата вода поправят всичко.

Ако някой от вас заболее, не бързайте да търсите лекар, но мислено се лекувайте. Вземете един килограм чиста, планинска вода и мислено си представяйте, че внасяте в нея енергиите на вярата, на милосърдието и на обичта. След това пийте от тази вода три пъти на ден по една супена лъжица, както лекарите препоръчват. Това лекарство има сила, когато се употребява навреме. При всяко пиене на водата, винаги дръжте в ума си мисълта, че в нея са вложени енергиите на вярата, на милосърдието и на обичта.

* 9 март по Юлиянския календар - датата отговаря на Деня на светите Четиридесет мъченици, приет за Ден на Търново, 21 март, пролетно равноденствие, по Григорианския календар
** 9 септември по Юлиянския календар - датата отговаря на Денят на независимостта на България, 22 септември, есенно равноденствие, по Григорианския календар.

Свързани публикации

подземен океан - Кухата земя - сфери в планетата Земя
02.04.2016 г.
7995

Учени получиха доказателства за съществуването на огромен подземен океан!

Учените са анализирали проби от втвърдени потоци лава, които са потвърдили затворена вода в структурата на кристалите на минералите. Това потвърждава предположенията за наличие на вода под повърхността на Земята.
Виж повече
емоции във водата
19.05.2016 г.
3486
1

Артист демонстрира влиянието на съзнанието и емоциите върху водата (ВИДЕО)

Лиса използва 48 съда с вода, вдъхновени от 48 емоции. Съдовете реагират на емоционалните мозъчни вълни, излъчени от тялото й и разчетени от специални сензори. За целта се използва електроенцефалограма (ЕЕГ), която регистрира мозъчните импулси.
Виж повече
Коментари 7
 • newage
  25.02.2017 г. 14:55
  Между другото и японците много тачат водата: http://www.blitz.bg/svyat/yapontsite-lekuvat-20-bolesti-s-piene-na-topla-voda_news276771.html
 • Георги Георгиев
  17.10.2016 г. 16:37
  Водата е все пак една от четирите стихии. Няма начин да не прави "чудеса", при положение, че всяка органична материя е предимно вода... тоест - ние сме предимно сгъстена, материализирана информация и благодарение на водата черпим от информационното поле :D. Отделно е и много добър проводник водата, особено на електричество. А елекртичеството е вид енергия, тоест вид информация. Неслучайно Кръщението на Исус е било с краката във водата - за по-добър проводник, а самото кръщение не е било с измиване на главата, а само с полагане на ръка (това с умиването на главата е измислено после от църквата). Това се доказва косвено и от множеството открити древни светилища. На местата, където се е извършвал ритуал свързан с посвещение в тайство, в окултно, в нещо, което е извън нашите разбирания, е имало обособени малки помещения за вода като вани с ниски стени, където е сядал или стоял с потопени крака, главния участник в ритуала
 • Големите букви
  17.10.2016 г. 14:37
  Моля ви хора, спрете да пишете навсякъде и по фейсбук и форуми и коментари и статии с ГОЛЕМИ БУКВИ! МНОГО ДОБРЕ ПРАВИШ, ЧЕ ПИЕШ ТОПЛА ВОДА, НО НЕ СЪМ КьОРАВ! ТАКА СЕ ЧЕТЕ ДАЖЕ ПО-ТРУДНО, РАЗБЕРЕТЕ ГО!
 • ассимина
  17.10.2016 г. 10:26
  СУТРИН ИЗПИВАМ ПО 1Ч.ДОСТА ТОПЛА ВОДА,В КОЯТО СЪМ ПРИБАВИЛА СОКА ОТ ПОЛОВИН ЛИМОН,НА ГЛЪТКИ.
 • Алис
  14.10.2016 г. 18:27
  Смея да твърдя, че аз съм живото доказателство, че 3 денонощия само на гореща вода, и какъвто и вирус, настинка, и каквото там са пуснали химиците на свобода, изчезва и на 4тия ден съм чисто нова! Захранвам с картофена супа, в която се слага малко стар лук - нито сол, нито мазнина, нито други подправки - може само някой и друг стръг магданоз... И чак на 5ия ден включвам всичко останало но постепенно естествено, а не да седнеш и де се пръснеш от ядене! :C:P

Коментари:

Спонсори на Портал 12