Търси

Covid19 е еволюционен праг, който преживява цивилизацията и не случайно е свързан със силиция и ДНК матрицата

Още по темата ...
Лили Димкова

Лили Димкова: В момента няма среден път. Има Път на доброто, на Любовта и Път на омразата (ИНТЕРВЮ)

Виж повече
Спас Мавров

Спас Мавров: Времето, в което навлизаме е посочено от Йоан с 3 кода в Откровението (ВИДЕО+ПЪЛЕН ТЕКСТ)

Виж повече
Холистична медицина

Д-р Димитър Пашкулев: На вратата чука нов тип медицина – Духовната

Виж повече
Елеазар Хараш

Елеазар Хараш: Любовта към Истината е здравословие. Здравето е състояние на Любовта

Виж повече
19.05.2021 г.
22997
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Пандемията от Covid19 е еволюционен праг, който преживява нашата цивилизация и както повечето неща - тази ситуация се разглежда по какъв ли не начин - научен, здравен, социален, икономически, полтиически, дори конспиративен, но не и в същността, чрез будност.

Много хора днес "празнуват", че пандемията приключва. Видяхме групови танци на основната търговска улица в София, видяхме пълни заведения, ресторанти, магазини... За това ли беше пандемията - да се върнат хората към старото? Не, но тези външни прояви показват, че промяната ще засегне не всеки. Повечето ще останат в застоя.

Да припомним няколко факта:
- Covid19 е пряко свързан със затлачването на кръвта (затова и се препоръчва пиенето на аспирин и противосъсирващи)
- Covid19 е пряко свързан с липсата на слънчева светлина (затова се препоръчва пиенето на витамин D, селен и силиций)
- Covid19 е пряко свързан със загубената способност за дишане

Но едно от нещата, което не се казва е за връзката с ДНК. Не случайно и една от най-обсъжданите ваксини е на базата на РНК. Намесата чрез РНК у хората е свързана с тъмната материя и блокаж за активиране на нови форми на ДНК с 12 нишки, което е пряко свързано с новото време, в което навлизаме.

По своята същност РНК нормално е копие на малък сегмент на ДНК, но само на едната от веригите на двойноверижната структура. Веригата от ДНК, която служи за шаблон, от който се копира РНК е Матричната верига (Матрицата), а нейната комплементарна (некопирана) – Кодираща верига. Именно тук се случват промените в днешно време.

В момента висшият Разум подменя въглеродните атоми във възлите на човешката ДНК - която е на въглеродна основа - със силициеви. Това е един еволюционен праг, който преживява в момента нашата цивилизация, но той има своите последствия. Силицият никога няма да претърпи органическото гниене - той е устойчив, той е по-висш клас структура - днес човешката цивилизация получава по-голямо доверие от висшия космически Разум.

В този контекст припомняме, че неотдавна Японски учени от университета „Тохоку“ започнаха мащабно проучване на темата "силиций" и влиянието му в човешкото тяло. Те посочиха, че силиция е третия елемент в ядрото на Земята, което до момента в научните среди се приема като много необичайно твърдение, тъй като до момента учените смятаха, че ядрото на земята е от втечнена лава от стомана и никел. Според японските учени третият елемент от състава е силиций и той представлява само 5% от общата маса на ядрото.

Изследването на ядрото, което е на 3000 км. дълбочина е невъзможно според професорите от „Тохоку“. Те споделят, че най-дълбоките мини в света са едва на 4 километра дълбочина. За целта на изследването, учените са симулирали ядрото на Земята и са го обвързали със сеизмични активности и други известни на науката данни от горните слоеве, като са пресъздали комбиниране на 85% стомана, 10% никел и 5% силиций. Официалната информация на Японските учени е, че чрез изследването на състава на ядрото учените да получат по-добра престава за това как е сформирана атмосферата и как е била създадена планетата.

Всъщност обаче, в Япония учените търсят много по-дълбоки отговори за ролята на силиция за живота на нашата планета и работят на база открити в близост до пирамиди в Японско море данни от древни артефакти и скриптове на които е записано за елемента силиций и времето, в което се намираме.

Една от известните до момента връзки е тази на силиция с мозъка и растежа на всички живи организми, както и пряката връзка на този елемент с интензитета на вибрации в човешкото тяло и живите организми.

Всеки, който има течаща енергия и интуиция, ще долови от всичко написано дотук защо силиция, РНК, ДНК и Covid19 са в пряка връзка. А за останалите - могат да си попеят "Корона чао, чао...". Все пак до 2023-а година ще има малка пауза. Който иска да граби "от живота" с шепи - да граби. Но по-разумният избор е в Промяната.

Препоръчани книги:

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12