Търси

'Изгубените архиви - намерени и съхранени' е книга с неиздавани досега духовни размисли от Петър Димков

Още по темата ...
Веселин Орешков

Веселин Орешков: Бъдете внимателни! Животът трябва да се наблюдава! (ВИДЕО + пълен текст)

Виж повече
6-и Септември

Учителя Петър Дънов: Да бъдем силни като народ, трябва да сме съединени в Любовта. Помнете: няма зло за България

Виж повече
12.10.2022 г.
1923
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Излезе от печат най-новата книга от издателство Портал12 - "Изгубените архиви - намерени и съхранени" , която съдържа непубликувани досега архивни записки и документи на именитият български лечител - Петър Димков. Книгата съдържа редица паметни засписки - ръкопис, а и такива на печатна машина, в които Петър Димков засяга изконни духовни теми. 

Доказателство за автентичността на архива, освен ръкописните бележки, представляват също и сканираните цветно - личната карта на Петър Димков, съдържаща и редица негови пътувания по БДЖ, както и други документи. По време на съставителството на книгата, голяма част от разказите и записките в нея бяха потвърдени пред Портал12 лично  от дъщерята на Петър Димков - художничката Лили Димкова, чиито пък картини придават живи и вдъхновяващи образи сред страниците на книжката.

В книгата ще прочетете също паметни записки от негови срещи срещи с Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов) и именити личности като пророка на народа - Дядо Влайчо, писателя Николай Райнов, Георги Томалевски и др., а също и Библейските записки на Петър Димков с основни акценти от евангелията, както и славословия и благословии, написани от него.

Включени са част от любимите му формули и молитви, а също ежедневни напътствия и размисли за един по-буден, осъзнат и чист духовен живот.

* книгата е малък формат, 140 страници, с цветни изображения


 

Препоръчани книги:

Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12